Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπαναλειτουργία του Μουσείου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων Ζακύνθου
Πολιτισμός

Επαναλειτουργία του Μουσείου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων Ζακύνθου

Αύριο Τρίτη 21 Ιουλίου, επαναλείτουργεί το Μουσείο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου.

Ύστερα από πολλούς μήνες αδράνειας, λόγω έλλειψης προσωπικού, ανοίγει ξανά την προσεχή Τρίτη 21 Ιούλιου τις πόρτες του το Μουσείο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων, στην καρδιά της πόλης της Ζακύνθου.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η πολύ θετική αυτή εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της συνδρομής του δήμου που παραχώρησε προσωπικό στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ζακύνθου. Το προσωπικό αυτό απασχολείται μέσα από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί στο δήμο Ζακυνθίων και θα διατεθεί για τις ανάγκες φύλαξης τόσο στο μουσείο όσο και στο Κάστρο της Μπόχαλης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τέσσερα άτομα που θα αναλάβουν την φύλαξη του μουσείου και άλλα τρία που θα αναλάβουν την φύλαξη του Κάστρου. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξει και επιπλέον ενίσχυση από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας το επόμενο διάστημα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024