Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑπό κοινού τουριστική προβολή του νομού Μαγνησίας υπό τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Μαγνησίας
Περιφέρεια

Από κοινού τουριστική προβολή του νομού Μαγνησίας υπό τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Μαγνησίας

Σκοπός της συζήτησης μεταξύ της αντιπεριφεριάρχου Θεσσαλίας κ. Δ. Κολυνδρίνη και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Μ. Κουκουλάκη ήταν η από κοινού τουριστική προβολή του νομού Μαγνησίας κάτω από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Μαγνησίας. Στον συγκεκριμένο Οργανισμό θα συμμετέχει τόσο η χερσαία Μαγνησία όσο και οι Σποράδες.

Χθες, Κυριακή 19 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της αντιπεριφεριάρχου Θεσσαλίας κας Δωροθέας Κολυνδρίνη και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Μάκη Κουκουλάκη, στο ξενοδοχείο La Piscine Art Hotel στη Σκιάθο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ημερίδας τουρισμού, η οποία και αναβλήθηκε. Σκοπός της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε ήταν η από κοινού τουριστική προβολή του νομού Μαγνησίας κάτω από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Μαγνησίας. Στον συγκεκριμένο Οργανισμό θα συμμετέχει τόσο η χερσαία Μαγνησία όσο και οι Σποράδες.

Αναγνωρίζοντας τη διαφορετική τουριστική ταυτότητα των δύο σημείων θα πραγματοποιηθούν διαφορετικές δράσεις ανάμεσα στους προορισμούς. Μάλιστα, συζητήθηκε η πραγματοποιήση της ημερίδας τον Σεμπτέμβριο, όπου και θα γίνει κοινή παρουσίαση των στόχων. Σκοπός του Οργανισμού είναι η τουριστική ταυτότητα του κάθε προορισμού, η καλύτερη προβολή, άνοιγμα νέων αγορών, και αύξηση θαλάσσιων και αεροπορικών συγκοινωνιών, καθώς θα υπάρχουν και αρκετές άλλες δράσεις. Ακόμη, συζητήθηκε η θάλασσια σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, το οποίο και τέθηκε θέμα πρώτης ανάγκης και από τις δύο πλευρές. Επίσης, ξεκίνησαν οι εργασίες για την πραγματοποιήση της Πρώτης Ευρωπαϊκής Συνάντησης bloggers Μαγνησίας, υπό την Αιγίδα της Πριφέρειας, όπου 65 περίπου bloggers από την Ευρώπη αναμένεται να βρεθούν στην Μαγνησία και στις Σποράδες προκειμένου να διαφημίσουν τους προορισμούς.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Κουκουλάκης, “χθες πραγματοποιηθηκε συνάντηση με την κας αντιπεριφεριάρχοθ και η συζήτηση ήταν αρκετά εποικοδομητική. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αναβληθέντας ημερίδας τουρισμού. Και οι δύο ταυτηστίκαμε πλήρως με τις ιδεές και τους σκοπούς που πρέπει να έχει η συγκεκριμένη ημερίδα, καθώς επίσης και η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής, όπου συμφωνήσαμε και οι δύο ότι είναι απαραίτητη η δημιουργία της. Η κα Κολυνδρίνη είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος που αγαπάει πολύ τη Μαγνησία, οπότε θεωρώ ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Ήδη από σήμερα, σε συνεργασία πάντα με τις υπόλοιπες Ενώσεις Ξενοδόχων, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για να πετύχουμε τον κοινό σκοπό μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το 2016”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024