Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Αεροδρόμια

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Ο ΔΑΑ γίνεται το πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο που υλοποιεί εφαρμογή πληροφορίας πτήσεων μέσω του Facebook Messenger.

Με στόχο την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση του κοινού, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καινοτομεί διεθνώς στον αεροδρομιακό χώρο και προωθεί μια νέα εφαρμογή, το “ATH Messenger”: χρησιμοποιώντας απλά το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται live για την πτήση τους με τη χρήση των γνωστών hashtags (#) και λέξεις κλειδιά (π.χ. flight και αριθμός πτήσης).

Στέλνοντας ένα Facebook message με την κατάλληλη λέξη κλειδί στο inbox της σελίδας, ο κάθε χρήστης μπορεί με απλό και άμεσο τρόπο να παίρνει ζωντανή ενημέρωση και πληροφορίες για την πτήση του.

Για τη λειτουργία του ATH Messenger έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα πέραν της υπάρχουσας επίσημης σελίδας που διατηρεί ο ΔΑΑ στο Facebook.

“ATH Free WIFI ” – Δωρεάν και Απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει πλέον στο κοινό δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi ασύρματης πρόσβασης στους χώρους του αεροδρομίου μέσω του δικτύου του “ATH Free”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024