Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕιδικό photo project από το Destsetters και τον φωτογράφο Χρήστο Δράζο
Τουρισμός LGBT

Ειδικό photo project από το Destsetters και τον φωτογράφο Χρήστο Δράζο

Τα ιταλικά ξενοδοχεία προσεγγίζουν το gay κοινό, το οποίο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξειδικευμένες τουριστικές αγορές, αποτελώντας το 15% της συνολικής τουριστικής κίνησης, με την πλειοψηφία των ταξιδιωτών να ανήκουν στην μεσαία ή luxury κατηγορία.

To Destsetters, το δυναμικότερο κανάλι για τον Gay & Lesbian τουρισμό, καθώς και για άλλες εξειδικευμένες αγορές, ταξιδεύει στην Ρώμη, όπου σε συνεργασία με τον Hotel & Travel Photographer Χρήστο Δράζο, θα καταγράψει το gay aspect της ιταλικής πρωτεύουσας.

Το gay ταξιδιωτικό κοινό αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξειδικευμένες τουριστικές αγορές, αποτελώντας το 15% της συνολικής τουριστικής κίνησης, με την πλειοψηφία των ταξιδιωτών να ανήκουν στην μεσαία ή luxury κατηγορία.

Ο Χρήστος Δράζος, ένας από τους σημαντικότερους ταξιδιωτικούς φωτογράφους στην Ευρώπη με εκατοντάδες τουριστικά project στο portfolio του, αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο luxury και κομψό χαρακτήρα της Ρώμης, αποτυπώνοντας την εμπειρία Gay & Lesbian ζευγαριών μέσα στην πόλη.


Parco Dei Principi Grand Hotel & Spa.

Μέρος της φωτογράφισης θα πραγματοποιηθεί σε δύο από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία της πόλης, το Parco Dei Principi Grand Hotel & Spa και το Hotel Splendide Royal, ενισχύοντας σημαντικά τον up-market χαρακτήρα του project.

Το ειδικό αυτό υλικό θα χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για την προώθηση της Ρώμης ως δυναμικού gay προορισμού, αλλά και ολόκληρης της Ιταλίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024