Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑύξηση 40% στις κρατήσεις από Βρετανία για την Ελλάδα 'βλέπει' το Global Travel Group
Τάσεις

Αύξηση 40% στις κρατήσεις από Βρετανία για την Ελλάδα 'βλέπει' το Global Travel Group

Ρόδος, Κρήτη και Κέρκυρα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων των πελατών του βρετανικού Global Travel Group σε ό,τι αφορά στους καλοκαιρινούς προορισμούς, ενώ ο αριθμός των πακέτων διακοπών που έχουν πουληθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει διπλασιαστεί.

Το βρετανικό Global Travel Group καταγράφει, έως σήμερα, αύξηση 40% (σε ετήσια βάση) στις πωλήσεις των 400 και πάνω μελών του, τουριστικών πρακτόρων.

Σύμφωνα με το TTG Digital, η Ρόδος, η Κρήτη και η Κέρκυρα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων σε ό,τι αφορά στους καλοκαιρινούς προορισμούς, ενώ ο αριθμός των πακέτων διακοπων που έχουν πουληθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει διπλασιαστεί. Επίσης, ο μέσος όρος αξίας των κρατήσεων είναι πάνω από 300 λίρες στερλίνες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Global Travel Group, Andy Stark δήλωσε: “Είναι ενθαρρυντικό να ακούμε ότι η συνεχιζόμενη οικονομική αναταραχή στην Ελλάδα δεν αποθαρρύνει τους Βρετανούς τουρίστες από τo να κάνουν κράτηση για ταξίδια στη χώρα. Οι σχετικές αναζητήσεις και κρατήσεις είναι σε άνοδο, κάτι που δείχνει ότι εμείς οι Βρετανοί γνωρίζουμε πότε συναντάμε μια καλή προσφορά, είμαστε ενημερωμένοι και θα ταξιδέψουμε αυτό το καλοκαίρι, παρά τα οικονομικά προβλήματα της χώρας. Οι τουριστικοί μας πράκτορες αναφέρουν ότι υπάρχουν αυτήν τη στιγμή ευκαιρίες για την Ελλάδα και τα νησιά της. Οι ταξιδιώτες σπεύδουν να τις εκμεταλλευτούν και κατευθύνονται στην Ελλάδα για να απολαύσουν τον ήλιο”.

Παρόλα αυτά ο κ. Stark σημειώνει στο τέλος: “Θα ενθάρρυνα όσους ταξιδεύουν στην Ελλάδα να είναι ενήμεροι για την κατάσταση και να εξασφαλίσουν ότι έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα όσον αφορά στα μετρητά για να εξασφαλίσουν ότι είναι καλά προετοιμασμένοι – αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι διακοπές στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι μια καλή ιδέα για όλους”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024