Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒρετανοί τουρίστες μεταφέρουν στη Λέσβο ρουχισμό για τους Σύριους πρόσφυγες
Τουριστικά γραφεία

Βρετανοί τουρίστες μεταφέρουν στη Λέσβο ρουχισμό για τους Σύριους πρόσφυγες

Οι τουρίστες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία που ξεκίνησε από Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες, έχουν το δικαίωμα να μεταφέρουν επιπλέον 20 κιλά αποσκευών (όπως ρούχα, παπούτσια, μαντήλια και καπέλα) χωρίς χρέωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής “Indipendent”, Βρετανοί τουρίστες που παραθερίζουν στη Λέσβο μεταφέρουν επιπρόσθετο ρουχισμό, παπούτσια και κουβέρτες για να τα δωρίσουν στους χιλιάδες των προσφύγων που φτάνουν στη χώρα.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος μιας πρωτοβουλίας που ξεκίνησε από Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι και ενθαρρύνουν τους τουρίστες να φέρουν μαζί τους αναγκαία αγαθά για τον αυξανόμενο αριθμό των προσφύγων που αναζητούν καταφύγιο στην Ελλάδα.

Οι τουρίστες που συμμετέχουν έχουν το δικαίωμα να μεταφέρουν επιπλέον 20 κιλά αποσκευών χωρίς χρέωση, ώστε να μεταφέρουν ζωτικές προμήθειες, όπως ρούχα, παπούτσια, μαντήλια και καπέλα για τους πρόσφυγες που επιβίωσαν από το ταξίδι τους με πλαστικές λέμβους και ξύλινες βάρκες, στο ελληνικό νησί.

Οι Αρχές στη Λέσβο βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση διαχείρισης του ολοένα και αυξανόμενου αριθμού των προσφύγων. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, περίπου 2.500 πρόσφυγες περιμένουν την καταγραφή τους από τις ελληνικές Αρχές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024