Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΗ Goldcar εισέρχεται στην ελληνική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Goldcar εισέρχεται στην ελληνική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων

Με τέσσερα γραφεία σε Ρόδο, Κρήτη και Αθήνα ξεκινά στην ελληνική αγορά η Goldcar. Λειτουργία γραφείου στη Ρόδο και επενδυτικό πλάνο ύψους 19 εκατ. ευρώ για το 2016.

Η Goldcar, κορυφαία εταιρεία στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ισπανία, εισέρχεται στην ελληνική αγορά και επενδύει στην Ελλάδα, με στόχο την παροχή ανταγωνιστικών υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων για τους επισκέπτες της χώρας.
Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα στο νησί της Ρόδου, έναν από τους κατεξοχήν τουριστικούς προορισμούς, ανοίγοντας το 1ο της γραφείο μόλις πέντε λεπτά από το αεροδρόμιο του νησιού. Με βάση το άμεσο επενδυτικό της πλάνο, τον Ιούλιο, η Goldcar θα ενισχύσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, μέσω της λειτουργίας 3 ακόμα γραφείων στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στην Αθήνα, απασχολώντας συνολικά 40 εργαζομένους.

Η στρατηγική απόφαση της Goldcar για είσοδο στην ελληνική αγορά αποδεικνύει τη δέσμευση και την εμπιστοσύνη της στη χώρα και στις προοπτικές ανάπτυξης που διέπουν έναν από τους μεγαλύτερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό.

Σημειώνεται ότι το 2016, η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει 19 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της δραστηριότητάς της στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Goldcar διαθέτει δίκτυο 65 γραφείων στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, τη Μάλτα, την Ανδόρα και το Μαρόκο, απασχολεί  ανθρώπινο δυναμικό 800 ατόμων και διαχειρίζεται ένα στόλο που αριθμεί περισσότερα από 42.000 οχήματα. Η Goldcar έχει καθιερωθεί ως η ηγέτιδα εταιρεία στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων, υλοποιώντας διευρυμένο πλάνο επέκτασης στις διεθνείς αγορές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024