Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση του ΤΗΕ ΜΕΤ από την Expedia
Διάκριση ξενοδοχείου

Βράβευση του ΤΗΕ ΜΕΤ από την Expedia

Οι πελάτες της Expedia έχουν αναγνωρίσει στο ΤΗΕ ΜΕΤ 'την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, την καταπληκτική εμπειρία του πελάτη και την άριστη σχέση ποιότητας/τιμής'.

Ακόμα ένα διεθνές βραβείο κατέκτησε το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ, του Ομίλου Χανδρή. Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Expedia απένειμε στο ξενοδοχείο THE MET το βραβείο Expedia Insiders’ Select 2015.

Το Expedia Insiders’ Select είναι ένα ετήσιο βραβείο, το οποίο παρέχει αναγνώριση στα καλύτερα ξενοδοχεία της παγκόσμιας αγοράς της Expedia, όπως τα επέλεξαν οι πελάτες της με βάση τις εμπειρίες τους.

Σύμφωνα με περισσότερα από 2 εκατομμύρια σχόλια πελατών που υποβάλλονται ετησίως, το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ ήταν ένα από τα δύο ξενοδοχεία στην Ελλάδα που κατέκτησαν το σχετικό βραβείο. Οι πελάτες της Expedia έχουν αναγνωρίσει στο ΤΗΕ ΜΕΤ “την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, την καταπληκτική εμπειρία του πελάτη και την άριστη σχέση ποιότητας/τιμής” και σύμφωνα με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, “η κατάκτηση μιας θέσης στη λίστα Insiders’ Select αποτελεί απόδειξη της σταθερής αφοσίωσης του ξενοδοχείου στην τελειότητα”.

Το σύγχρονο ΤΗΕ ΜΕΤ Hotel διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, 13 αίθουσες συνεδριάσεων, γκουρμέ εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, εξαιρετικό spa, εξωτερική και εσωτερική πισίνα και άλλες εγκαταστάσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024