Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο αρχαιολογικού χώρου, γιατί.. τους ανήκει
Περιφέρεια

Τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο αρχαιολογικού χώρου, γιατί.. τους ανήκει

Η δεινή οικονομική θέση της Ελλάδας δίνει 'πάτημα' σε ελάχιστους ευτυχώς τουρίστες να συμπεριφέρονται ως… ιδιοκτήτες της χώρας και όσων αυτή τους παρέχει το σύντομο διάστημα της παραμονής τους εδώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ροδιακή”, Γάλλοι τουρίστες στη Ρόδο αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο στον αρχαιολογικό χώρο της Λίνδου, καθώς, όπως υποστήριξαν, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, όλα τώρα πια τους ανήκουν.

“Τόσο οι υπεύθυνοι όσο και άλλοι Ελληνες τουρίστες που βρίσκονταν στο χώρο αντέδρασαν έντονα, με τον διαπληκτισμό ανάμεσα στις δύο πλευρές να κρατά για αρκετή ώρα, με τους Γάλλους να επιμένουν ότι από τη στιγμή που η χώρα τους μας δανείζει, δεν έχουν καμία υποχρέωση να πληρώνουν για την είσοδό τους σε μουσεία και αξιοθέατα. Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, κάποιοι αντέδρασαν ιδιαίτερα έντονα και χειροδίκησαν κιόλας. Τελικά, το αίτημα των Γάλλων δεν έγινε δεκτό και απομακρύνθηκαν από τον αρχαιολογικό χώρο”, αναφέρει η εφημερίδα της Ρόδου.

Ανάλογο περιστατικό συνέβη και σε εστιατόριο του νησιού, με Γερμανούς τουρίστες, οι οποίοι, αφού έφαγαν σηκώθηκαν να φύγουν χωρίς πληρώσουν το λογαριασμό. Όταν ο ιδιοκτήτης τους είπε ότι δεν έχουν πληρώσει, εκείνοι απάντησαν αναλόγως των Γάλλων στη Λίνδο, αλλά δέχτηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό, χωρίς να δώσουν συνέχεια στο επεισόδιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024