Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο ΛιανηΆμμου Festival είναι η κορυφαία πολιτιστική πρόταση του 'αθωνικού καλοκαιριού'
Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού

Το ΛιανηΆμμου Festival είναι η κορυφαία πολιτιστική πρόταση του 'αθωνικού καλοκαιριού'

Σειρά εννέα μουσικών εκδηλώσεων στην Αμμουλιανή, από τις 29 Ιουλίου μέχρι και τις 22 Αυγούστου, στην παραλία Μεγάλη Άμμος (στον οργανωμένο χώρο του Island Beach Bar), με ελεύθερη είσοδο.

Το “ΛιανηΆμμου Festival” παίρνει σάρκα και οστά και υποδέχεται με αξιώσεις τους καλοκαιρινούς επισκέπτες ολόκληρης της προαθωνικής χερσονήσου. Πρόκειται για σειρά 9 μουσικών εκδηλώσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται από τις 29 Ιουλίου μέχρι και τις 22 Αυγούστου στην παραλία Μεγάλη Άμμος της Αμμουλιανής και φιλοδοξεί να αποτελέσει την κορυφαία πολιτιστική πρόταση του “αθωνικού καλοκαιριού”.

Το ΛιανηΆμμου Festival εστιάζει στην παρουσίαση ενός καλοκαιρινού μουσικού μοντέλου, που συνδυάζει τις ποπ και rock συναυλίες με ελληνικά λαϊκά ακούσματα, αλλά και έθνικ μουσικές της γης, ενισχύοντας την άποψη ότι τα ελληνικά καλοκαίρια είναι πάντα στενά δεμένα με τις ποιοτικές μουσικές βραδιές.

Η είσοδος στις δραστηριότητες του “ΛιανηΆμμου Festival”, το οποίο πραγματοποιείται στον οργανωμένο χώρο του Island Beach Bar είναι ελεύθερη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024