Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤο περιοδικό του αεροδρομίου γίνεται διαδραστικό
Αεροδρόμια

Το περιοδικό του αεροδρομίου γίνεται διαδραστικό

Η μαγεία των ελληνικών προορισμών online με εικόνα και ήχο, μέσα από τις σελίδες του 2board.

Συνδυάζοντας δημιουργικά το χαρτί με την online τεχνολογία, με το 30o τεύχος του, το 2board μπαίνει σε μια νέα εποχή και γίνεται το πρώτο πλήρως διαδραστικό περιοδικό στην Ελλάδα.

Με έναν πανεύκολο τρόπο, ο χρήστης κατεβάζει απλώς τη δωρεάν εφαρμογή Zappar στο κινητό ή στο tablet του: Είναι πλέον έτοιμος να σκανάρει τους κωδικούς που υπάρχουν στο εξώφυλλο και σε κάθε επιλεγμένη σελίδα του περιοδικού και να απολαύσει ένα πλήθος βίντεο υψηλής αισθητικής, με ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς και να αφεθεί στη μαγεία της Ελλάδας… από ψηλά.

Σε αυτό το απολαυστικό ταξίδι, ξεκινώντας από το τεύχος Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2015, αξιοποιούμε σε 192 διαφορετικά βίντεο το μοναδικό περιεχόμενο της πρωτοποριακής ιντερνετικής πλατφόρμας ελληνικής έμπνευσης TripInView, αλλά και άλλων εξαιρετικά αξιόλογων εγχώριων προσπαθειών –όπως η Atlas Visual και tripment.net.

Το αεροδρόμιο προσκαλεί Έλληνες και ξένους να γνωρίσουν την εντυπωσιακή ομορφιά της χώρας μας από ψηλά, μέσα από ένα περιοδικό που κυριολεκτικά “πετάει”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024