Τελευταία νέα
ΑρχικήPelias-Life in Balance, ένα ολιστικό κέντρο αναψυχής στην Τήνο
Αναψυχή

Pelias-Life in Balance, ένα ολιστικό κέντρο αναψυχής στην Τήνο

Εναρμονισμένο απόλυτα με την αισθητική της περιοχής, το Pelias απλώνεται σ’ένα παραδοσιακό τηνιακό κτήμα και περιλαμβάνει νεόκτιστους χώρους που δημιουργήθηκαν με σεβασμό στον τόπο.

Pelias (Πελιάς) ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες το περιστέρι που έδωσε το όνομα του στον χώρο αυτό, μια και το ευρύτερο κτήμα φιλοξενεί έναν περιστεριώνα όπου κατοικούν μέχρι και σήμερα λευκά Τηνιακά περιστέρια.   
 
Το Pelias είναι ένα ολιστικό κέντρο αναψυχής, βρίσκεται στις Κυκλάδες, στο νησί της Τήνου (στα Ξυνάρια), σε μια πλαγιά πάνω από την καταπράσινη Καρδιανή, ένα από τα ωραιότερα χωριά του νησιού.
 
Δημιουργός αυτού του οικοδομήματος κυκλαδικής αρχιτεκτονικής είναι η Μαρκέλλα Καραμαούνα. Το έχτισε με φροντίδα και αγάπη για να στεγάσει δραστηριότητες που ενθαρρύνουν την δημιουργική θεραπευτική έκφραση του σώματος και της ψυχής.


 

Το Pelias φιλοξενεί δημιουργικές ιδέες και προσφέρει εργαστήρια με στόχο οι συμμετέχοντες να προσθέτουν στην καθημερινή τους ζωή ισορροπία και χαρά. Κάποια από τα θέματα που θα φιλοξενηθούν είναι τα παρακάτω:   
– Pilates.
– Yoga.
– Δημιουργικές – καλλιτεχνικές δραστηριότητες για παιδιά.
– Reiki.
– Συστημική Αναπαράσταση.
– Σωματοψυχοπαιδαγωγική.
– Positive coaching.
– Εικαστική θεραπεία.
 – Εξισορρόπηση με ήχο.
– Ανθοθεραπεία.


 

Εναρμονισμένο απόλυτα με την αισθητική της περιοχής, το Pelias απλώνεται σ’ένα παραδοσιακό τηνιακό κτήμα και περιλαμβάνει νεόκτιστους χώρους που δημιουργήθηκαν με σεβασμό στον τόπο:
– μια αίθουσα σεμιναρίων, με πέτρινα υπέρθυρα και με ξύλινο δάπεδο, ειδικά σχεδιασμένη για μαθήματα ενσυνείδητης άσκησης και χορού, βιωματικά εργαστήρια, σεμινάρια συμπληρωματικών θεραπειών και άλλα 
– μια αίθουσα καφέ που προσφέρει ροφήματα, τοπικά εδέσματα και ξεκούραση σε όλους τους συμμετέχοντες στις δραστηριότητες και
– μεγάλες βεράντες με πανοραμική θέα στο Αιγαίο και στα γειτονικά Κυκλαδονήσια, μια απόλαυση όρασης και ψυχής.
 
Το Pelias λειτουργεί από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024