Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας του Louis Zante Beach Hotel για το θάνατο μαθητευόμενης
Ξενοδοχεία

Ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας του Louis Zante Beach Hotel για το θάνατο μαθητευόμενης

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου, αναφέρεται ότι ο θάνατος οφείλεται σε οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου.

Σε ανακοίνωσή της η διαχειρίστρια εταιρεία του ξενοδοχείου Louis Zante Beach Hotel, στο οποίο την προηγούμενη εβδομάδα μαθητευόμενη άφησε την τελευταία της πνοή, αναφέρει ότι “οι όροι εργασίας οι οποίοι και τηρήθηκαν απαρέγκλιτα ήταν 8 ώρες ημερήσιας απασχόλησης σε πενθήμερη βάση και αποκλειστικά στο τμήμα υποδοχής, βάσει και της ειδικότητάς της. Οι δε συνθήκες εργασίας που παρέχονται στους μαθητευόμενους είναι άριστες και βάσει των διεθνών προδιαγραφών“.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Αναφορικά με το τραγικό περιστατικό σε ξενοδοχείο της Ζακύνθου, θα θέλαμε αρχικά να εκφράσουμε τη λύπη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης. Είναι δυστυχώς λυπηρό που η ανθρώπινη απώλεια έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης και ανυπόστατης επίθεσης μέσω ψευδών και διαστρεβλωμένων δημοσιευμάτων και μάλιστα εν μέσω της τουριστικής περιόδου:
 
Για την ορθή ενημέρωση και αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:
 
1. H Boichenko Polina μαθήτευε στο ξενοδοχείο Louis Zante Beach στο τμήμα της Υποδοχής. Ξεκίνησε την πρακτική άσκησή της στις 6/5/2015, όπως και επίσημα ανακοινώθηκε στην επιθεώρηση εργασίας. 
2. H σχολή της ήταν η ‘KYIV National University of Trade and Economics’ του Κιέβου Ουκρανίας και ήρθε στο ξενοδοχείο για την πρακτική της άσκηση μέσω του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σερρών.
3. Οι όροι εργασίας οι οποίοι και τηρήθηκαν απαρέγκλιτα ήταν 8 ώρες ημερήσιας απασχόλησης σε πενθήμερη βάση και αποκλειστικά στο τμήμα υποδοχής, βάσει και της ειδικότητάς της. Οι δε συνθήκες εργασίας που παρέχονται στους μαθητευόμενους είναι άριστες και βάσει των διεθνών προδιαγραφών.
4. Η μαθητευόμενη είχε προσκομίσει πιστοποιητικό υγείας από την πατρίδα της θεωρημένο από γιατρούς με ημερομηνία θεώρησης 28/3/2015, από όπου προκύπτει ότι δεν έπασχε από κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ και στη σχετική ενημέρωση από τη γιατρό εργασίας δεν αναφέρθηκε οποιοδήποτε πρόβλημα.
5. Το τραγικό συμβάν έγινε το Σάββατο 18/07/2015 και ώρα 12 και 35 περίπου. Να σημειωθεί ότι η μαθητευόμενη βρισκόταν σε ώρα ανάπαυσης και όχι εν ώρα εργασίας καθώς η βάρδια της στην Υποδοχή ξεκινούσε στις 15:00. Μόλις αναφέρθηκε το λιποθυμικό επεισόδιο, της προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες ενώ άμεση ήταν η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου δυστυχώς η κοπέλα κατέληξε.
6. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρεται ότι ο θάνατος οφείλεται σε οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου. 
 
Για άλλη μία φορά η διοίκηση του ξενοδοχείου θα ήθελε να εκφράσει τη λύπη της για το θάνατο ενός νέου ανθρώπου και να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης“. 

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024