Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα Small Luxury Hotels of the World αναζητούν 25 νέους επιθεωρητές ξενοδοχείων
Ξενοδοχεία

Τα Small Luxury Hotels of the World αναζητούν 25 νέους επιθεωρητές ξενοδοχείων

Τα Small Luxury Hotels of the World ανακοινώνουν την έναρξη της παγκόσμιας αναζήτησης 25 νέων μυστικών επιθεωρητών ξενοδοχείων, στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων τους.

Τα Small Luxury Hotels of the World (SLH) γιορτάζουν την 25η επέτειό τους ξεκινώντας την παγκόσμια αναζήτηση για την ανεύρεση 25 νέων επιθεωρητών ξενοδοχείων που θα αποτελέσουν μέρος της παγκόσμιας ομάδας των «μυστικών» πρακτόρων του brand. Από σήμερα έως την 31η Αυγούστου, οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση στην ιστοσελίδα www.slh.com/mi, ώστε να έχουν την ευκαιρία να επιλεχθούν ως Mystery Inspectors, και οι οποίοι θα έχουν ως αποστολή τους τον έλεγχο των ξενοδοχείων προκειμένου να διατηρηθούν σε αυτά οι υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που τα SLH θέτουν στα μέλη τους παγκοσμίως.
 
Επί της ουσίας, αυτή η επίλεκτη ομάδα νέων επιθεωρητών αναλαμβάνει τον αξιοζήλευτο ρόλο να ελέγξει την creme de la creme των boutique ξενοδοχείων, που συγκαταλέγονται στη συλλογή των SLH, και η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 520 ξενοδοχεία πολυτελείας σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Προτού όμως σπεύσετε να φορέσετε τα λευκά γάντια, πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα: Το πρόγραμμα επιθεωρητών των SLH αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα αξιολόγησης ξενοδοχείων το οποίο χρησιμοποιεί πραγματικούς πελάτες και καταγράφει τις εμπειρίες τους, προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα ξενοδοχεία μέλη του brand, πληρούν και τηρούν καθημερινά τα ποιοτικά πρότυπα που θέτει το group. Οι SLH Mυστικοί Επιθεωρητές (Mystery Inspectors) είναι επαγγελματίες, επιλεγμένοι από το πελατολόγιο των SLH και οι οποίοι ταξιδεύουν συχνά και ενσωματώνουν τις μυστικές αναθέσεις τους στα δικά τους ταξιδιωτικά πλάνα, είτε όταν επισκέπτονται μία πόλη για επαγγελματικούς σκοπούς, είτε για αναψυχή.
 
Η μοναδική προσέγγιση των SLH στο πρόγραμμα επιθεώρησης προέρχεται από την πεποίθηση ότι ο πραγματικός ποιοτικός έλεγχος ενός ξενοδοχείου πολυτελείας μπορεί να προκύψει σωστά και με ακρίβεια μόνο μέσα από την αφήγηση της εμπειρίας του πελάτη και όχι μέσω μίας λίστας στην οποία ο επιθεωρητής απλά συμπληρώνει κουτάκια και βαθμολογίες. Εκτιμώντας το γεγονός  ότι οι φιλοξενούμενοι των ξενοδοχείων έχουν ο καθένας διαφορετικά γούστα και απαιτήσεις, και με δεδομένο ότι τα ξενοδοχεία – μέλη των SLH προσφέρουν πολλά περισσότερα από μία τυποποιημένη διαμονή, οι μυστικοί επιθεωρητές πρέπει να ενστερνίζονται τις αρχές των SLH και να διερευνούν-κρίνουν την ξενοδοχειακή εμπειρία στο σύνολό της ως φιλοξενούμενοι. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τα πάντα, από τα ποτά στη πισίνα και τις θεραπείες στα SPA έως την ενοικίαση μέσω του ξενοδοχείου μίας επιπλέον υπηρεσίας (π.χ. οργάνωση μιας κρουαζιέρας) και την απόλαυση ενός βραβευμένου με αστέρι Michelin γεύματος στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.
 
Κι όλα αυτά, σε συνδυασμό με την προσοχή στραμένη στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στην αναζήτηση της πολυτέλειας.
 
Τα αποτέλεσμα των ελέγχων των μυστικών επιθεωρητών στην πραγματικότητα λειτουργούν προσθετικά στο γενικότερο πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας των SLH, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα σχόλια των πελατών, τις κριτικές στο διαδίκτυο κά. Άλλωστε τα ξενοδοχεία – μέλη των SLH ελέγχονται αυστηρά, όχι μόνο κατά την διαδικασία ένταξής τους στο group, αλλά και σταθερά και επαναλαμβανόμενα ανά 12-18 μήνες.
 
Ο Global Director of Marketing στα SLH, Tim Davis, αναφέρει σχετικά: “Το γεγονός ότι το πρόγραμμα επιθεώρησης πραγματοποιείται από υφιστάμενους πελάτες ξενοδοχείων των SLH είναι ένας παράγοντας που μας διαφοροποιεί πραγματικά από άλλα brands πολυτελών ξενοδοχείων. Βλέπετε, οι Μυστικοί Επιθεωρητές των SLH είναι πραγματικοί πελάτες των ξενοδοχείων του group και οι οποίοι κατά την επιθεώρησή τους εστιάζουν σε θέματα που πραγματικά τους απασχολούν στη διαμονή τους είτε πρόκειται για business είτε για αναψυχή. Είναι άνθρωποι που ζουν το ξενοδοχείο και δεν αποτελούν κάποιον που κατ’ επάγγελμα επιθεωρεί ξενοδοχεία και είναι αδιάφορος για το τι δίνει στο ξενοδοχείο αυτή την ιδιαίτερη αίσθηση στον πελάτη για την οποία είναι διάσημα όλα τα SLH ξενοοδοχεία. Αν μπορείτε να γίνετε ένας από τους μυστικούς επιθεωρητές μας, είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε! Απλά θυμηθείτε, το να είσαι μυστικός επιθεωρητής δεν είναι πικ-νικ – εκτός αν αυτό είναι κομμάτι επιλογής στο μενού του room-service.”

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024