Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟικολογική βράβευση από την TUI για το Apollonia Beach Resort & Spa
Διάκριση ξενοδοχείου

Οικολογική βράβευση από την TUI για το Apollonia Beach Resort & Spa

Το Apollonia Beach Resort & Spa βραβεύτηκε από την TUI για την οικολογική συνείδηση και τη φιλική συμπεριφορά του προς το περιβάλλον.

Κάθε χρόνο η TUI, ενας απο τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ευρώπης βραβεύει 100 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο για την οικολογική συνείδηση και την φιλική συμπεριφορά τους προς το περιβάλλον. Η βράβευση αυτή γίνεται μετά από ελέγχους που γίνονται από την TUI αλλά και από διεθνείς οίκους όπως η Travelife παράλληλα με τις εισηγήσεις των επισκεπτών-τουριστών.
 
Το Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, ευαισθητοποιημένο σε θέματα περιβάλλοντος εδώ και πολλά χρόνια, βραβεύεται επί σειρά ετών με την Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης, τo Green Key, ως TUI Umwelt Champion, με το Travelife Gold.
 
Επίσης κατέχει την διάκριση Ecolabel hotel από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι πιστοποιημένο με ISO 14001-2005 που αφόρα την περιβαλλοντική πολιτική του ξενοδοχείου. Ακόμα συμμετέχει ενεργά στις δράσεις των Legambiente και Clean Up the Med, της Hands Across the Sand και πολλές άλλες.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024