Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α: 'Τα beach parties προσθέτουν στο τουριστικό προϊόν'
Κύπρος

ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α: 'Τα beach parties προσθέτουν στο τουριστικό προϊόν'

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α), σε ανακοίνωσή του, αντιδρά σε δηλώσεις του δήμαρχου Αγίας Νάπας σχετικά με τη διοργάνωση από ιδιώτη ή ιδιώτες καλοκαιρινών εκδηλώσεων στις παραλίες (beach parties).

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α) αναφέρει ότι “με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε τις τελευταίες δηλώσεις του δήμαρχου Αγίας Νάπας κ. Καρούσου αναφορικά με τη διοργάνωση από ιδιώτη ή ιδιώτες καλοκαιρινών εκδηλώσεων στις παραλίες (beach parties),” σημειώνοντας πως “από τη στιγμή που διοργανώνονται αδειοδοτημένες και καθ’όλα υγιείς και αυστηρά ελεγχόμενες τέτοιες εκδηλώσεις ουδόλως θα έπρεπε να πολεμούνται με τέτοιο τρόπο από το δήμαρχο και τους άλλους τοπικούς άρχοντες”.

“Τέτοιες εκδηλώσεις”, σημειώνεται, “προσθέτουν στο τουριστικό προϊόν της περιοχής” και “το επιχείρημα ότι αν οι τουρίστες δε θα πάνε στις εκδηλώσεις αυτές, θα πάνε κατ΄ ανάγκην κάπου αλλού κινείται στη σφαίρα του αυθαίρετου συμπεράσματος”.

“Οι τουρίστες πηγαίνουν εκεί γιατί περνάνε καλά εκεί και ενδεχομένως κάποιοι να έχουν επιλέξει την περιοχή αυτή για τις διακοπές τους γιατί υπάρχουν και τέτοιες εκδηλώσεις. Διαφορετικά θα ήταν κλεισμένοι τις πλείστες μέρες των διακοπών τους στις ξενοδοχειακές μονάδες με ότι αυτό συνεπάγεται”, προστίθεται.

“Καλούμε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής να ενθαρρύνουν και να βοηθούν τέτοιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες εφόσον διεξάγονται κάτω από συγκεκριμένους όρους, που ασφαλώς δεν θα πρέπει να είναι και καταστροφικοί για τους διοργανωτές”.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Ως οργάνωση είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μέσα σε πνεύμα συνεργασίας όλα τα προβλήματα της περιοχής, κάνοντας τη σωστή διάγνωση ώστε να μπορούν να προσφερθούν και οι ανάλογες θεραπείες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024