Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςH Costa Cruises ακυρώνει άμεσα όλα τα δρομολόγιά της στην Τουρκία
Κρουαζιέρα

H Costa Cruises ακυρώνει άμεσα όλα τα δρομολόγιά της στην Τουρκία

Μια άμεση και γρήγορη απόφαση πήρε η εταιρεία κρουαζιέρων Costa Cruises, ακυρώνοντας όλα τα δρομολόγια της στην Τουρκία.

Η Costa Cruises ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλα τα δρομολόγια της από σήμερα για την Τουρκία και για όλο το υπόλοιπο του 2015.

Τρία κρουαζιερόπλοια της εταιρίας επισκέπτονταν λιμάνια της Τουρκίας συμπεριλαμβανομένης της Σμύρνης και της Κωνσταντινούπολης. Ανακοινώθηκε λοιπόν ότι από τις 20 Αυγούστου θα αλλάξουν δρομολόγιο και θα πηγαίνουν προς άλλα λιμάνια στην Ελλάδα, την Ιταλία, και την Μάλτα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Costa Cruises δήλωσε ότι οι περιοχές που αντικαταστάθηκαν θα εξασφαλίσουν στους πελάτες της εταιρίας την καλύτερη δυνατή εμπειρία του και θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο προξενείο των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη από τον Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό του Μετώπου, που έγινε στις 10 Αυγούστου.

Τα πλοία τα οποία άλλαξαν δρομολόγια είναι τα Costa neoClassica, Costa Pacifica και Costa Deliziosa.

Επίσης, η ανακοίνωση τονίζει ότι οι πελάτες της εταιρείας είχαν ενημερωθεί για την αλλαγή στις 17, Αυγούστου.

Η Τουρκία είναι η δεύτερη χώρα της περιοχής που σταματούν τα δρομολόγια της Costa Cruises φέτος, αφού σταμάτησε να περνά και από την Τυνησία, όταν κατά την πρόσφατη αιματηρή επίθεση σε παραλία της Sousse σκοτώθηκαν και πελάτες της εταιρείας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024