Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέες πτήσεις της Finnair προς ελληνικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2016
Αεροπορικές εταιρείες

Νέες πτήσεις της Finnair προς ελληνικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2016

Τη θερινή περίοδο του 2016 εγκαινιάζονται προγραμματισμένες πτήσεις της Finnair, οι οποίες αντικαθιστούν πτήσεις τσάρτερ, προς τα νησιά Ζάκυνθο, Σκιάθο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη και την Πρέβεζα.

Η Finnair ξεκινά πτήσεις προς το Εδιμβούργο, από τις 18 Απριλίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2016. “Το δρομολόγιο του Εδιμβούργου θα προσφέρει άριστες δυνατότητες για τους επιβάτες μας από Ασία, να συνδεθούν με τη Σκωτία στα ταξίδια τους προς το Ην. Βασίλειο και θα συνδέσει τη Σκωτία με το εκτατεμένο δίκτυο της Finnair στην Ασία, το οποίο καλύπτει 13 αεροδρόμια”, αναφέρει ο Petri Vuori, πρόεδρος Διεθνών Πωλήσεων της Finnair.

Επίσης, οι πτήσεις προς Billund στην περιοχή Jutland της Δανίας θα εκτελούνται πλέον όλο το χρόνο, αρχής γενομένης από τις 4 Απριλίου 2016. Στο Billund βρίσκεται το πρώτο θεματικό πάρκο LEGOLAND και το “Lalandia waterpark”, ιδιαίτερα δημοφιλή σε οικογένεια με παιδιά. “Το Billund θα αποτελέσει εξαιρετική προσθήκη στο σκανδιναβικό μας δίκτυο, του οποίου η ζήτηση αυξάνεται από τους Ασιάτες επιβάτες. Το αεροδρόμιο του Billund είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της Δανίας και εξυπηρετεί τη σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα στην Jutland. Η Finnair αυτήν τη στιγμή εξυπηρετεί την Κοπεγχάγη 5 φορές ημερησίως. με το δρομολόγιο του Billund, η εταιρεία θα προσφέρει στους κατοίκους της δυτικής Δανίας άνετες συνδέσεις στη Φινλανδία και την Ασία”, λέει ο Petri Vuori.

Το καλοκαίρι του 2016, νέες τακτικές πτήσεις θα αντικαταστήσουν πτήσεις τσάρτερ προς τα ελληνικά νησιά Ζάκυνθος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Μυτιλήνη και την πόλη της Πρέβεζας. Το ίδιο θα ισχύσει για τους προορισμούς Rimini και Verona στην Ιταλία και για τη Varna στη Βουλγαρία. Η αλλαγή αυτή θα δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες να επιλέξουν είτε πακέτο διακοπών είτε να ταξιδέψουν μεμονωμένα.

Η Finnair θα συνεχίσει, επίσης, να αυξάνει τα δρομολόγια προς Κροατία, με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως μεταξύ Helsinki και Pula (στα νότια της Κροατίας στην Αδριατική), από τις 20 Ιουνίου έως τις 12 Αυγούστου 2016. Η αεροπορική εταιρεία θα πετά ακόμη προς Dubrovnik και Split, προσφέροντας συνολικά 14 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Κροατία. Θα αυξηθούν και τα δρομολόγια προς το Split, με δύο επιπρόσθετες πτήσεις κάθε εβδομάδα, το επόμενο καλοκαίρι. Όλες οι πτήσεις της Finnair προς την Κροατία συνδέονται με ασιατικούς προορισμούς, έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν την αυξανόμενη ζήτηση από την Ασία προς την Αδιρατική.

Η Finnair θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει τακτικές διεθνείς πτήσεις προς Svalbard, το νορβηγικό αρχιπέλαγος στιον Αρκτικό Ωκεανό. Από την 1η Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου 2016 θα υπάρχουν τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από το Helsinki προς το βορειότερο αεροδρόμιο στον κόσμο. “Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα προσφέρουν τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς το Svalbard, οι οποίες στοχεύουν κυρίως τους Ευρωπαίους πελάτες μας, οι οποίες όμως μπορεί να συνδεθούν με τις πτήσεις μας στην Ασία”, δήλωσε ο Petri Vuori.

Τέλος, η Finnair θα αυξήσει τον αριθμό των πτήσων στο νησί της Μάλτας, προς το Tel Aviv στο Ισραήλ και προς Biarritz και Nice στη Γαλλία. Η Malta ήταν νέος προορισμός για την εταιρεία αυτό το καλοκαίρι και υπήρξε υψηλή ζήτηση από τη Φινλανδία και την Ασία, κατά συνέπεια θα προστεθεί επιπλέον δρομολόγιο από το καλοκαίρι του 2016.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024