Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚέντρο Πληροφόρησης Τουριστών στην Πάτρα

Κέντρο Πληροφόρησης Τουριστών στην Πάτρα

Με πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων εδώ και τρεις μήνες λειτουργεί στην Πάτρα κέντρο πληροφοριών με την ονομασία Info Center Patras. Σκοπός του είναι η παροχή τουριστικών πληροφοριών, η προβολή και […]

Με πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων εδώ και τρεις μήνες λειτουργεί στην Πάτρα<.> κέντρο πληροφοριών με<...> την ονομασία Info Center Patras. Σκοπός του είναι η παροχή τουριστικών πληροφοριών, η προβολή και προώθηση της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο χώρο του γραφείου εκτός από έντυπο υλικό, βρίσκονται επίσης σε μόνιμη έκθεση τοπικά προϊόντα, όπως τεντούρα, κρασί, κεραμικά κ.α.

Οι μέχρι τώρα δραστηριότητες του συνοψίζονται στα εξής: συλλογή τουριστικών πληροφοριών
αναζήτηση έντυπου υλικού
συνεργασία με φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού (ΕΟΤ, Τουριστική Αστυνομία, ναυτιλιακές εταιρίες, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία κ.α.)
δημιουργία και χρήση λογισμικού για την καταγραφή στατιστικών στοιχείων που αφορούν την ταυτότητα, τις ανάγκες και τα ενδιαφέρονται των επισκεπτών του
συμμετοχή στην οργάνωση της έκθεσης 'Αφ' υψηλού' με αεροφωτογραφίας της Πάτρας και της Αχαΐας.
Το γραφείο λειτουργεί 15 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες της εβδομάδα, και έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 12.000 επισκέπτες μέχρι σήμερα καλύπτοντας κατά ένα μεγάλο ποσοστό την ανάγκη πληροφόρησης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024