Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα

Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι γυναίκες και άντρες θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Η Emirates διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 στις 09:00, στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα).

Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι γυναίκες και άντρες θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. Όσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία.   

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει:

  • να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
  • να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
  • να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις σε 147 προορισμούς σε 81 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική, Νότια Ασία, Άπω Ανατολή και Αυστραλασία. Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς. Η Emirates  προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 20.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 135 χώρες, που μιλούν πάνω από 55 γλώσσες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online.

Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο πραγματοποιεί πτήσεις προς Ελλάδα από τον Ιούλιο του 1996 αποδεικνύοντας συνεχώς τη δέσμευσή της στο ελληνικό κοινό, είτε με τη διοργάνωση συνεχόμενων Ημερών Καριέρας, είτε με την υποστήριξη και τη χορηγία τοπικών εκδηλώσεων. Η Emirates πραγματοποιεί καθημερινά απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Ντουμπάι με αεροσκάφος Boeing 777-300ER διάταξης δύο κατηγοριών θέσεων. Η πτήση με κωδικό ΕΚ105 αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 10.05 με ώρα άφιξης στην Αθήνα στις 14:05. Η πτήση με κωδικό ΕΚ106 αναχωρεί από την Αθήνα στις 16:00 με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στις 21:35.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024