Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςH Celestyal Cruises σάλπαρε παρέα με τον Ηλία Βρεττό και τον Λάμψη 92,3
Κρουαζιέρα

H Celestyal Cruises σάλπαρε παρέα με τον Ηλία Βρεττό και τον Λάμψη 92,3

Ο Ηλίας Βρεττός παρέα με τον Λάμψη 92,3 και το ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Μάρκογλου προσέφεραν ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης στις 28 Αυγούστου στο Celestyal Crystal.

Οι επιβάτες του “Celestyal Crystal” απόλαυσαν ζωντανά συναυλία του γνωστού και αγαπημένου στο ελληνικό κοινό τραγουδιστή Ηλία Βρεττού στην αναχώρηση της Παρασκευής 28 Αυγούστου. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του μουσικού συγκροτήματος Kings, του Κώστα Μαρτάκη και της ομάδας του “The Voice of Greece 2” στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises αυτό το καλοκαίρι, σειρά είχε ο Ηλίας Βρεττός. Η κρουαζιέρα, με αναχώρηση απο τον Πειραιά επισκέφθηκε τη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο, τη Μήλο και κατέληξε στο Λαύριο. Ο Ηλίας Βρέττος ανταπέδωσε το ενδιαφέρον του κοινού του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μετέδωσε το κέφι και τη ζωντάνια του σε όλους τους ταξιδιώτες, Έλληνες και ξένους, οι οποίοι κατέκλυσαν το συναυλιακό χώρο του πλοίου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Λάμψη 92,3, Νίκο Μάρκογλου στα decks, να παίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού.

Η Celestyal Cruises έχοντας σχεδιάσει 80 και πλέον θεματικές εκδηλώσεις για τους επιβάτες της έχει ως βασικό στόχο να προωθήσει την αυθεντική ελληνική εμπειρία σε κάθε μορφή της. Οι θεματικές της έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας, οι οποίοι μέσα από διαδραστικούς τρόπους έρχονται όλο και πιο κοντά στην ελληνική κουλτούρα. Βασικό μέλημα της Celestyal Cruises είναι η Ελλάδα να αναδειχθεί στο εξωτερικό όσο περισσότερο γίνεται, όχι μόνο για την αστείρευτη ομορφιά της, αλλά και για τη φιλοξενία και όλες τις πτυχές του πολιτισμού της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024