Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΕυρωπαϊκό συνέδριο στην Αθήνα, για την εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών ταξί
Οδικές μεταφορές

Ευρωπαϊκό συνέδριο στην Αθήνα, για την εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών ταξί

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπαίδευση και κατάρτιση στον κλάδο του ταξί, και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιασθεί και το καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό TAXIstars.

Στην Αθήνα διοργανώνεται το ευρωπαϊκό συνέδριο για την εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών ταξί, με τίτλο “Εκπαιδεύοντας τους αυριανούς οδηγούς ταξί”.

To συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα, Μασσαλίας 22, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, 10:30 – 17:00 και απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου των ταξί και τους φορείς στο χώρο των μεταφορών.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην εκπαίδευση και κατάρτιση στον κλάδο του ταξί, και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιασθεί και το καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό TAXIstars για επαγγελματίες οδηγούς ταξί που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και την εργασιακή τους καθημερινότητα, και διατίθεται δωρεάν για χρήση σε υπολογιστή, καθώς και κινητές συσκευές (smartphones και tablets), σε 7 γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, και Φινλανδικά).

To συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα με διερμηνεία στα Ελληνικά και  συνδιοργανώνεται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και τον οργανισμό International Road Transport Union (IRU) εκ μέρους της διακρατικής κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου TAXIstars. Ανάδοχος του έργου είναι η Μίλητος Συμβουλευτική ΑΕ.

Taxistars Agenda

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024