Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςH Βουλγαρία στρέφεται στην ινδική αγορά
Τάσεις

H Βουλγαρία στρέφεται στην ινδική αγορά

Τον τουρισμό στη Βουλγαρία και μάλιστα στον τουρισμό του γκολφ προωθεί η χώρα στη αγορά της Ινδίας.

Μετά την επίσκεψη του σταρ του Bollywood Shah Rukh Khan στη Βουλγαρία για τα γυρίσματα μιας ταινίας, η βαλκανική χώρα χρησιμοποιεί τώρα το γκολφ για να προσελκύσει Ινδούς τουρίστες.

Η Βουλγαρία, που δε διαθέτει επαγγελματίες golfers, είχε φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Match Play το 2013, αξίας 800.000 ευρώ. Αυτή την εβδομάδα, ο Βουλγαρικός Οργανισμός Τουρισμού και ορισμένοι παίκτες γκολφ από την περιοχή Kaliakra, κάλεσαν έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ινδίας, τον Shiv Kapur, να παίξει ένα παιχνίδι τύπου Pro -Am, με ερασιτέχνες από τη γειτονική Ρουμανία, τη Σερβία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, και από άλλες γειτονικές χώερς.

Η ιδέα πίσω από αυτό είναι να δελεασθούν ινδικής καταγωγής γκόλφερς και να επισκεφθούν τη Βουλγαρία ως τουρίστες, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Nikolina Angelkova της Βουλγαρίας σε συνέντευξη Τύπου στο Lighthouse Golf & Spa Resort στο παράκτιο θέρετρο Balchik.

Η υπουργός τόνισε ότι “η Ινδία είναι μέσα στα σχέδια του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης ως μια αγορά με προοπτική και πιστεύω ότι στα επόμενα πέντε χρόνια, η Βουλγαρία θα εισέλθει σταδιακά στην εν λόγω αγορά”.

Στη φωτογραφία, το λιμάνι του Balchik στη Βουλγαρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024