Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΟ υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης εγκαινίασε το περίπτερο του ΟΛΘ στη ΔΕΘ
Εκθέσεις

Ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης εγκαινίασε το περίπτερο του ΟΛΘ στη ΔΕΘ

Ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Φίλιππος Τσαλίδης έδωσε το 'παρών' στα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης στην 80ή ΔΕΘ.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Φίλιππος Τσαλίδης, εγκαινίασε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, τον εκθεσιακό χώρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, στο Περίπτερο 16 (Stand 21) της 80ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
Στον χαιρετισμό του, ο υφυπουργός, κ. Φίλιππος Τσαλίδης, είπε:
Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω την τιμή να εγκαινιάσω το εκθεσιακό περίπτερο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.
Θα ήθελα καταρχάς να συγχαρώ τη διοίκηση και τα μέλη του ΟΛΘ, για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Λιμένος, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητά τους.
Γνωρίζουμε όλοι ότι η αποστολή του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Από τη μία, έχει την επιχειρηματική αξιοποίηση του λιμανιού, που κατά την άποψη μου είναι ένας από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος.

Από την άλλη, έχει μία ιδιαίτερη αποστολή, να διαφυλάττει την πολιτιστική ταυτότητα, την οποία το λιμάνι προσδίδει στην πόλη μας.
Πρέπει να ομολογήσω ότι η Πολιτεία δεν στάθηκε αρωγός, στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της επιχειρηματικής αξιοποίησης του λιμανιού.
Το περίπτερο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης που εγκαινιάζουμε σήμερα, θα συμβάλει για να γίνει ευρέως γνωστή στο κοινό, η προσπάθεια και το έργο της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.
Είμαι βέβαιος, ότι ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει το έργο του, ενώ με την ενεργή πλέον υποστήριξη της Πολιτείας, η Θεσσαλονίκη αλλά και ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα, θα αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από την ανάπτυξη και αξιοποίηση του λιμανιού μας“.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Φ.Τσαλίδης, έδωσε το παρόν και στα εγκαίνια του περιπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας στη ΔΕΘ, που εγκαινίασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Αντώνης Μακρυδημήτρης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024