Τελευταία νέα
Θαλάσσιος τουρισμός

Το Safe Water Sports στην Αχαΐα

Το Safe Water Sports συμμετείχε ως Υποστηρικτής στο 4o Kitesurf Festival στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2015 που στηρίχθηκε και διεξήχθη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το Safe Water Sports συνεχίζοντας τις ενημερωτικές του δράσεις για τον Σεπτέμβριο, ταξίδεψε στο Δρέπανο του νομού Αχαΐας, για να πάρει μέρος στο πιο καλοκαιρινό event του φθινοπώρου. Το Safe Water Sports συμμετείχε ως Υποστηρικτής στο 4o Kitesurf Festival στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2015 που στηρίχθηκε και διεξήχθη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Εντυπωσιακοί αγώνες, θέαμα, side activities, μουσική και πολλές εκπλήξεις για το κοινό πλαισίωσαν το διήήμερο. Στο αγωνιστικό μέρος του 4th Kitesurf Festival αναμένεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Εκτός από το Freestyle Αντρών / Γυναικών, το OLD School discipline και το Course racing, έρχεται να προστεθεί μια νέα αγωνιστική κατηγορία – το Highest Jump Contest! Συνολικά τέσσερις κατηγορίες αγώνων για όλα τα γούστα και για όλα τα επίπεδα.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ όμως δεν αρκέστηκαν μόνο στο θέαμα που προσφέρει το kitesurf. Όπως σε κάθε event του WBSF, υπήρχε διαθέσιμος εξοπλισμός windsurf και SUP, πληροφορίες που αφορούν στο kitesurf, αλλά και εκπαιδευτές από το LOOP Extreme Sports και το No Work Kiteschool, που βοήθησαν όσους έδειναν ενδιαφέρον στα πρώτα τους “βήματα” πάνω στο νερό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024