Στο Greek Gastronomy @ Porto Carras ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να γευτεί δημιουργίες βραβευμένων Ελλήνων σεφ και να αφεθεί σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι γεμάτο άρωμα Ελλάδας.
Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 το φεστιβάλ ελληνικής γαστρονομίας “Greek Gastronomy @ Porto Carras” για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην “καρδιά” της Porto Carras Marina και, πιο συγκεκριμένα, στο Tsipouraki Restaurant.
Στο Greek Gastronomy @ Porto Carras ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να γευτεί δημιουργίες βραβευμένων Ελλήνων σεφ και να αφεθεί σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι γεμάτο άρωμα Ελλάδας.
Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Δημητριάδης, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Jean Louis Capsalas, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου και Σταύρος Μαλλιαρίδης, επιδόθηκαν σε μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές που ικανοποίησαν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα κατέπληξε τους ουρανίσκους των επισκεπτών με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές.
Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.