Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Ryanair ανακοίνωσε το θερινό πρόγραμμα της Αθήνας για το 2016
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair ανακοίνωσε το θερινό πρόγραμμα της Αθήνας για το 2016

Το θερινό πρόγραμμα της Ryanair για την Αθήνα, για το 2016, περιλαμβάνει ένα νέο δρομολόγιο προς Βερολίνο και 13 δρομολόγια συνολικά. Η εταιρεία ανακοίνωσε παράλληλα ανάπτυξη και στο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2015, με περισσότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη (6 σε 8 καθημερινές) και βελτιωμένα ωράρια στα δρομολόγια από Αθήνα προς Ρώμη και Σαντορίνη.

Η Ryanair ανακοίνωσε χθες το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2016, με ένα νέο καθημερινό δρομολόγιο προς το Βερολίνο, περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Σαντορίνη και 13 δρομολόγια σε σύνολο, συντελώντας στην μεταφορά 1,8 εκατ. επιβατών και τη στήριξη 1.350 παράπλευρων θέσεων εργασίας -κατά την ίδια0 στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 στην Αθήνα, θα προσφέρει:

  • Ένα νέο δρομολόγιο προς το Βερολίνο
  • Περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο ( από 1 σε 2 καθημερινές) και προς Σαντορίνη (από 2 σε 3 καθημερινές)
  • 13 δρομολόγια σε σύνολο
  • 163  εβδομαδιαίες πτήσεις
  • 1,8 εκατ. πελάτες ανά έτος

Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 13 δρομολόγια από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι και παράλληλα να αναμένουν περισσότερες αναβαθμίσεις, καθώς η εταιρεία διανύει το δεύτερο έτος του προγράμματος “Always Getting Better” κατά την διάρκεια του οποίου θα παρουσιάσει νέα ιστοσελίδα, νέα εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, ανανεωμένα μενού και ψηφιακές καινοτομίες, όπως το “δέσμευσε τον ναύλο”.

Η Ryanair ανακοίνωσε παράλληλα ανάπτυξη και στο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2015, με περισσότερες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη (6 σε 8 καθημερινές) και βελτιωμένα ωράρια στα δρομολόγια από Αθήνα προς Ρώμη και Σαντορίνη.

Στην Αθήνα, ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair David O’Brien δήλωσε: “H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2016, το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα νέο δρομολόγιο προς το Βερολίνο, και περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Σαντορίνη, συντελώντας στην μεταφορά 1,8 εκατ. πελατών και στην στήριξή 1.350 παράπλευρων θέσεων εργασίας. Η Ryanair ανακοίνωσε επίσης αύξηση δρομολογίων στο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας, συνδράμοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού και θέσεων εργασίας για τα επόμενα χρόνια.

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2016, απελευθερώνουμε ναύλους προς κράτηση από 17,99 ευρώ, στα δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 16 Σεπτεμβρίου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα ryanair.com, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024