Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo ανανεωμένο Plaza Lounge Outdoor ανοίγει τις πόρτες του στο NJV Athens Plaza
Ξενοδοχεία

To ανανεωμένο Plaza Lounge Outdoor ανοίγει τις πόρτες του στο NJV Athens Plaza

Με το φως του αθηναϊκού ουρανού να το πλημμυρίζει, το Plaza Lounge Outdoor του NJV Athens Plaza θα γίνει το επόμενο meeting point για κάθε ώρα της ημέρας.

Η αρχή του φθινοπώρου βρίσκει το Plaza Lounge Outdoor ανανεωμένο. Δίπλα από την Πλατεία Συντάγματος, εκεί όπου χτυπά ο παλμός της πόλης, στο ιστορικό αλλά και εμπορικό κέντρο της Αθήνας, το Plaza Lounge Outdoor ανοίγει τις πόρτες του και βρίσκει τη δική του ξεχωριστή θέση στην καρδιά της πρωτεύουσας. Η οδός Σταδίου γεμίζει με τραπεζάκια και stands ιδανικά για ένα μικρό διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, προσφέροντας την καλύτερη θέα στην ιστορικότερη ίσως πλατεία της χώρας. Με το φως του αθηναϊκού ουρανού να το πλημμυρίζει, το Plaza Lounge Outdoor θα γίνει το επόμενο meeting point για κάθε ώρα της ημέρας.
 
Μαζί με τον χώρο ανανεώνεται και ο κατάλογος του Plaza Lounge Outdoor. Ο Chef Pâtissier Διονύσης Αλέρτας, που σε συνεργασία με την ομάδα του ξενοδοχείου επιμελείται τις γλυκές δημιουργίες του εστιατορίου, πειραματίζεται με το Strongbow, τη νέα άφιξη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, δημιουργώντας νέους γευστικούς συνδυασμούς. Μέσα από τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής ο Διονύσης Αλέρτας συνδυάζει τις φρουτώδεις γεύσεις των Strongbow-Gold Apple και Strongbow-Red Berries με εξαιρετικής ποιότητας υλικά δημιουργώντας δροσερούς, σοκολατένιους πειρασμούς. 
 
Ο Διονύσης Αλέρτας, ένας από τους πιο καταξιωμένους και ταλαντούχους Έλληνες chef pâtissiers με σημαντική πορεία στον χώρο της ζαχαροπλαστικής και εξέχουσες συνεργασίες με εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, από τον περασμένο Νοέμβριο συνεργάζεται και με την ομάδα του NJV Athens Plaza για τη δημιουργία εμπνευσμένων γλυκών για το εστιατόριο The Parliament και το Plaza Lounge Outdoor.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024