Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΠραγματοποιήθηκε η 7η καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Πραγματοποιήθηκε η 7η καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Καλεσμένοι του Σύλλογου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στην 7η καλοκαιρινή συνάντηση ήσαν οι εκπρόσωποι του νεοσύστατου γραφείου του ΣΕΤΕ Νοτίου Αιγαίου.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, διοργάνωσε την 7η καλοκαιρινή συνάντηση του στο ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa στην Καλλιθέα την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00.
 
Καλεσμένοι του συλλόγου ήσαν οι εκπρόσωποι του νεοσύστατου γραφείου του ΣΕΤΕ Νοτίου Αιγαίου.
 
Η κα Δώρα Αναστασιάδη, υπεύθυνη Περιφερειακού Γραφείου ΣΕΤΕ Νοτίου Αιγαίου, μίλησε για την “Αποτελεσματική προβολή του τουριστικού προϊόντος & των τουριστικών επιχειρήσεων μέσω της Marketing Greece“. Συγκεκριμένα η κα Αναστασιάδη αναφέρθηκε αναλυτικότερα στη φιλοσοφία και τις δράσεις της Marketing Greece, στα σύγχρονα εργαλεία προώθησης που χρησιμοποιεί, ενώ παρουσίασε αναλυτικότερα το portal discover greece, τη λειτουργία και τις δυνατότητες προβολής που παρέχει για τις τουριστικές επιχειρήσεις.
 
Στην συνέχεια ο κ. Κυριάκος Ερίνης, στέλεχος Περιφερειακού Γραφείου ΣΕΤΕ Νοτίου Αιγαίου ανέπτυξε την “Υποστήριξη επιχειρήσεων, επαγγελματιών και εργαζομένων του τουρισμού στη Ρόδο μέσω των εργαλείων του ΙΝΣΕΤΕ“. Ο κος Ερίνης αφού παρουσίασε τις κύριες δράσεις και λειτουργίες του ΙΝΣΕΤΕ αναφέρθηκε αναλυτικότερα στα σεμινάρια επιμόρφωσης που είναι διαθέσιμα για πολλές από τις ειδικότητες του τουριστικού κλάδου για την περίοδο 2015 – 2016.
 
Το Περιφερειακό Γραφείο του ΣΕΤΕ Νοτίου Αιγαίου είναι στην διάθεση των επιχειρήσεων και των στελεχών του τουριστικού κλάδου της περιοχής, για υποστήριξη, ενημέρωση και συνεργασία.  
 
Στην συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ματσίγκος αναφέρθηκε στην εξέλιξη της σεζόν μέχρι το κλείσιμο των ξενοδοχείων, στις πρωτοβουλίες που πρέπει να λάβει η υπουργός Τουρισμού και για τις προτάσεις που θα σταλούν στο υπουργείο, καθώς και στον προγραμματισμό των εκθέσεων για τον χειμώνα που μας έρχεται. Επίσης αναφέρθηκε στις επερχόμενες δράσεις και σεμινάρια του συλλόγου για τον χειμώνα.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024