Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Anemos Luxury Grand Resort ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές του 2016
Ξενοδοχεία

Το Anemos Luxury Grand Resort ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές του 2016

Το Anemos Luxury Grand Resort, εκτός από την εξαιρετική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, ξεχωρίζει για τις εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα ξενοδοχείο με πολυτελείς σουίτες και spa, και βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή κοντά στο χωριό της Γεωργιούπολης, στην Κρήτη. Αυτή τη στιγμή το ξενοδοχείο βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Οι εργασίες θα τελειώσουν έως τα τέλη του 2015 και το ξενοδοχείο θα ανοίξει στις αρχές του 2016.
 
Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στην παραλία βορειοδυτικά του νησιού, ακριβώς κάτω από την δημοφιλή λίμνη Κουρνά, όπου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους απολαμβάνοντας τη θέα στο Κρητικό πέλαγος. Συνδυάζει την ελληνική και κρητική αρχιτεκτονική με την πολυτέλεια, μοντέρνες εγκαταστάσεις και παροχές. Παρέχει οικογενειακές σουίτες και βίλλες, διακοσμημένες με πολυτελές και παράλληλα σύγχρονο ύφος.
 
Το resort, εκτός από την εξαιρετική τοποθεσία, ξεχωρίζει για τις εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας και τις υπηρεσίες. Εστιατόρια και μπαρ με έμπειρους σεφ, 3 εξωτερικές πισίνες και 60 κοινόχρηστες ή ιδιωτικές πισίνες, συνεδριακό κέντρο, mini club, spa με ασφαλείς και υψηλής υγιεινής εγκαταστάσεις για χαλάρωση και περιποίηση, mini market, χρυσοχοείο, μαγαζιά με αναμνηστικά δώρα και ρούχα, Εγκαταστάσεις για σπορ όπως τένις, βόλεϋ και ποδόσφαιρο είναι μόνο κάποιες από τις εγκαταστάσεις – υπηρεσίες του Anemos Luxury Grand Resort που όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν.
 
Επιλέγοντας να περάσετε τις διακοπές σας στο Anemos Luxury Grand Resort, σίγουρα θα σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024