Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆσκηση εκκένωσης λόγω σεισμού του Creta Maris Beach Resort
Ξενοδοχεία

Άσκηση εκκένωσης λόγω σεισμού του Creta Maris Beach Resort

Στα πλαίσια της άσκησης, θα προηγηθεί διάλεξη από τον δρ. Λέκκα την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του Creta Maris (αίθουσα Ζεύς) με θέμα 'NaTech vs Hotels – Επιχειρησιακός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση σεισμών και πυρκαγιών σε ξενοδοχειακό περιβάλλον'.

Την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015, στις 11:00 π.μ. το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές πρόκειται να πραγματοποιήσει άσκηση εκκένωσης των χώρων του λόγω σεισμού.

Το σενάριο της άσκησης προβλέπει την εκκένωση των χώρων του ξενοδοχείου από τους διαμένοντες και το προσωπικό, λόγω εκδήλωσης σεισμικής δόνησης μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης, με επακόλουθο την κατάρρευση μέρους της εσωτερικής τοιχοποιίας του και την εκδήλωση πυρκαγιάς στον χώρο της κουζίνας του ξενοδοχείου.

Η προαναφερθείσα άσκηση θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη του καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, δρ. Ευθύμιου Λέκκα.

Στα πλαίσια της άσκησης, θα προηγηθεί διάλεξη από τον δρ. Λέκκα την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του Creta Maris (αίθουσα Ζεύς) με θέμα: “NaTech vs Hotels – Επιχειρησιακός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση σεισμών και πυρκαγιών σε ξενοδοχειακό περιβάλλον”.

Στόχος της άσκησης είναι η διασφάλιση της άρτιας οργάνωσης της ομάδας πυρασφάλειας του ξενοδοχείου και συνεπώς η διασφάλιση της ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Για την διεξαγωγή της άσκησης θα διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους περιμετρικά του ξενοδοχείου από τις 11:00 π.μ. μέχρι και τις 11:45 π.μ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024