Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΕνημέρωση για τις εκθέσεις Grecka / Grekland Panorama και τις αγορές Πολωνίας-Σκανδιναβίας ανά την Ελλάδα
Εκθέσεις

Ενημέρωση για τις εκθέσεις Grecka / Grekland Panorama και τις αγορές Πολωνίας-Σκανδιναβίας ανά την Ελλάδα

Μετά την Κρήτη, η North Events προγραμματίζει επόμενες προγραμματισμένες παρουσιάσεις των διεθνών εκθέσεων εκθέσεις Grecka και Grekland Panorama, που περιλαμβάνουν τη Ρόδο, την Κω, την Πελοπόννησο και τη Χαλκιδική.

Η North Events, διοργανωτής των μοναδικών αποκλειστικών εκθέσεων για την Ελλάδα Grecka Panorama και Grekland Panorama στην Πολωνία και τη Σουηδία ξεκίνησε την περιοδεία ενημέρωσης σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας με πρώτη στάση την Κρήτη. Οι προγραμματισμένες παρουσιάσεις για την Κρήτη περιλαμβάνουν:

  • 6 Οκτωβρίου στα Χανιά, με τη συνδιοργάνωση και αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων και του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στην ΚΑΜ
    – Ώρα: 19:30 –21:30 “ΚΑΜ – Αρσενάλι”, Ενετικό Λιμάνι
    – Ομιλητές κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, North Events, Mr Rob Wills, ITAKA / Grecos, κ. Μανώλης Βλαστός, Rainbow Tours / Easy Travel
  • 7 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, με την συνδιοργάνωση και αιγίδα του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου
    – Ώρα 19:00, Αίθουσα Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης (Παπαναστασίου 3)
    – Ομιλητής κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, North Events
  • 9 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο, με τη συνδιοργάνωση και αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου
    – Ώρα: Ώρα 11:30, Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, Περιφέρεια Κρήτης
    – Ομιλητής κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, North Events

Επόμενες προγραμματισμένες παρουσιάσεις περιλαμβάνουν τη Ρόδο, την Κω, την Πελοπόννησο και τη Χαλκιδική.

Οι εκθέσεις Grecka Panorama και Grekland Panorama τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, της PZOT – Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ” και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου.

Ήδη, τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς προορισμών από πολλές περιοχές της χώρας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Grecka Panorama και έχουν σπεύσει να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Αντίστοιχα, μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει η τουριστική αγορά για την 3η κατά σειρά αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στη Στοκχόλμη, στην “καρδιά” της Σκανδιναβίας, Grekland Panorama το Φεβρουάριο 2016, 12-14, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Ericsson Globe.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024