Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπιτυχημένη η παρουσία του LoveGreece.com στο ετήσιο συνέδριο των Design Hotels
Ξενοδοχία

Επιτυχημένη η παρουσία του LoveGreece.com στο ετήσιο συνέδριο των Design Hotels

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου το LoveGreece.com παρουσίασε τους ανθρώπους του, έκανε επαφές με ξενοδόχους του δικτύου και δημοσιογράφους όπως τον Christoph Amend, αρχισυντάκτη της εφημερίδας Die Zeit και τον Tyler Brule, ιδρυτή του Wallpaper Magazine και Monocle.

Εξαιρετικά επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία του LoveGreece.com, η πλατφόρμα του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη για την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό μέσα από τα πρόσωπα χαρισματικών Ελλήνων, στο ετήσιο συνέδριο των Design Hotels (23-25 Σεπτεμβρίου 2015).

Το φετινό συνέδριο των Design Hotels που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα συνέδεσε την αγάπη και τη δεξιότητα ενός δημιουργού για την τέχνη του, με την αγάπη του ξενοδόχου να παρέχει αυθεντικές εμπειρίες στους επισκέπτες, ενώ κράτησε στο επίκεντρο των ομιλιών αυτό που βρίσκεται στην καρδιά της Ελληνικής κουλτούρας, την έννοια “Φιλοξενία”.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου το LoveGreece.com παρουσίασε τους ανθρώπους του, έκανε επαφές με ξενοδόχους του δικτύου και δημοσιογράφους, όπως τον Christoph Amend, αρχισυντάκτη της εφημερίδας Die Zeit και τον Tyler Brule, ιδρυτή του Wallpaper Magazine και Monocle, προώθησε και τοποθέτησε τα προϊόντα των παραγωγών και των designers στην σκηνή αλλά και σε στρατηγικά σημεία προβολής, και είχε σημαντική παρουσία στο συνέδριο στο Μουσείο Μπενάκη αλλά και στο Welcome Event που έλαβε μέρος στο Ζάππειο.

Ανάμεσα στους ταλαντούχους επιχειρηματίες που παρουσιάστηκαν μέσα από το LoveGreece.com ήταν οι:

  • Νικόλας και Μάνος Σμυρλάκης με τα παραδοσιακά λικέρ “Finest Roots”
  • Θάνος και Πάνος Κλουτσινιώτης με τη σειρά προϊόντων “Ladolea”
  • Θεανώ Πετρίδου, Σέργιος Φωτιάδης και Φίλιππος Φωτιάδης του γραφείου We Design με μια γκάμα χρηστικών αντικειμένων της σειράς “Greece Revisited”
  • Έλενα Σύρακα με αντιπροσωπευτικά κοσμήματα της συλλογής “Nour”
  • Λίλα Κούρτη, γαστρονομική σύμβουλος της εταιρείας Trikalinos με τη βραβευμένη σειρά προϊόντων “Grey Mullet Bottarga”
  • Κωνσταντίνος Δάινας και Στέφανος Λοίζος με το “Mastiqua”, το μεσογειακό ανθρακούχο νερό με μαστιχόνερο.

Ο Project Director του LoveGreece.com κ. Βασίλειος Μπαρτζώκας, δήλωσε: “Αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική καθώς αποτελεί το ξεκίνημα μιας σειράς δράσεων που περιλαμβάνουν την προώθηση των χαρισματικών Ελλήνων, δημιουργών και επιχειρήσεων, που προβάλει το lovegreece.com στο παγκόσμιο δίκτυο των μελών του club των Design Hotels, τα οποία ανήκουν στο portfolio της Starwood. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.  Τα Design Hotels ήρθαν στην Ελλάδα και την στήριξαν έμπρακτα, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους για τον Ελληνικό Πολιτισμό και την ελληνική δημιουργική σκηνή μέσα από τη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού event, και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024