Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔυναμική είσοδος της HotelBrain στη Σερβία και το Μαυροβούνιο
Hotel manangement

Δυναμική είσοδος της HotelBrain στη Σερβία και το Μαυροβούνιο

Τα Συμφωνητικά Διαχείρισης και Development της HotelBrain στη Σερβία και το Μαβροβούνιο αφορούν τα ξενοδοχεία Hotel Park, στα περίχωρα του Novi Sad, Hotel Leopold I, στις όχθες του ποταμού Danube στο Novi Sad, και Villa Park, επίσης στο Novi Sad.

Με την ίδρυση γραφείων της εταιρείας στο Βελιγράδι (Radovana Dragovica 12, 11030 Belgrade), καθώς και τη σύναψη δύο Συμφωνητικών Διαχείρισης Ξενοδοχείων και ενός Development, η ΗotelBrain εγκαινιάζει την είσοδό της στη Σερβία και το Μαυροβούνιο.

Προϊόν των εντατικών διεργασιών της HotelBrain Serbia & Montenegro και του τοπικού συνεργάτη της εταιρείας κ. Nikola Senesi, τα Συμφωνητικά Διαχείρισης και Development αφορούν τα ακόλουθα ξενοδοχεία:

  • Συμφωνητικό Διαχείρισης με το 5 αστέρων Hotel Park, στα περίχωρα του Novi Sad, με 225 δωμάτια και 5 εστιατόρια και bars,
  • Συμφωνητικό Διαχείρισης με το αναγεννησιακό Hotel Leopold I, στις όχθες του ποταμού Danube στο Novi Sad, με 50 δωμάτια, 3 εστιατόρια και Wellness Centre και
  • Συμφωνητικό Development και εν συνεχεία Διαχείρισης με το Villa Park, επίσης στο Novi Sad.


Το αναγεννησιακό Hotel Leopold I.

“Η ζήτηση για αποτελεσματική διαχείριση ξενοδοχείων στια Βαλκάνια είναι μεγάλη. Η HotelBrain Serbia & Montenegro είναι ήδη έτοιμη να προσφέρει την τεχνογνωσία της που καλύπτει όλο το φάσμα της διαχείρισης και λειτουργίας ξενοδοχείων”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain κ. Πάνος Παλαιολόγος.

Σημειώνεται ότι μετά το Λίβανο, την Τουρκία και την Κύπρο, η Σερβία και το Μαυροβούνιο είναι η τέταρτη και η Πέμπτη κατά σειρά χώρες στις οποίες η HotelBrain επεκτείνει το επιτυχημένο μοντέλο της εταιρείας στη διαχείριση ξενοδοχείων, γεγονός που την αναδεικνύει σε σημαντικό ρυθμιστή της ξενοδοχειακής βιομηχανίας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων.


Το 5 αστέρων Hotel Park, στα περίχωρα του Novi Sad.

H HotelBrain είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Αυτήν τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της περισσότερα από 120 ξενοδοχεία σε 38 προορισμούς στην Ελλάδα, το Λίβανο, την Τουρκία, την Κύπρο και πρόσφατα στη Σερβία. Η HotelBrain έχει τιμηθεί δύο φορές με τα βραβεία Tourism Award kai World Travel Award, ενώ τον προηγούμενο μήνα βραβεύτηκε για ακόμα μία φορά με World Travel Award ως η “Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων” στην Ευρώπη.

Στη φωτογραφία, το ξενοδοχείο Hotel Leopold I, στις όχθες του ποταμού Danube στο Novi Sad.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024