Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTUV Hellas: Πρώτη ημερίδα για τη νέα νομοθεσία κατάταξης των ξενοδοχείων σε Αστέρια & Κλειδιά
Ξενοδοχία

TUV Hellas: Πρώτη ημερίδα για τη νέα νομοθεσία κατάταξης των ξενοδοχείων σε Αστέρια & Κλειδιά

Αντίστοιχες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (30 Οκτωβρίου, Ξενοδοχείο Mediterranean Palace), τα Ιωάννινα (6 Νοεμβρίου, Ξενοδοχείο Φρόντζου Πολιτεία) και το Ηράκλειο Κρήτης (27 Οκτωβρίου, Ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa).

Με επιτυχία και την παρουσία πλήθους στελεχών από τον χώρο του Τουρισμού και τον Ξενοδοχειακό κλάδο πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα της TUV Hellas (TUV NORD), σχετικά με τη νέα νομοθεσία για την κατάταξη των Ξενοδοχείων και των Τουριστικών Καταλυμάτων σε Αστέρια και Κλειδιά.


Στη φωτογραφία (από αριστερά) οι κ.κ. Ξενοφών Πετρόπουλος, υπεύθυνος Επικοινωνίας ΣΕΤΕ, Ηλίας Κικίλιας και Σάββας Πελτέκης.

Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους απευθύνοντας παράλληλα και χαιρετισμό οι κ.κ. Ηλίας Κικίλιας, γενικός διευθυντής Ινστιτούτου ΣΕΤΕ και Απόστολος Μουσαμάς, α’ αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού και μέλος του ΞΕΕ. Χαιρετισμό απήυθηνε και ο διευθύνων σύμβουλος της TUV Hellas (TUV NORD) κ. Σάββας Πελτέκης, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης των στελεχών του τουριστικού τομέα για τη Νομοθεσία και ειδικά μέσα από ένα διαπιστευμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα, όπως η TUV Hellas (TUV NORD).


Η κα Βάσια Καζάζη, διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων TUV HELLAS (TUV NORD).

Την παρουσίαση των απαιτήσεων της νέας νομοθεσίας και των κριτηρίων που τίθενται πλέον για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων πραγματοποίησαν ο διευθυντής Πιστοποίησης κ. Γιάννης Οικονομίδης και η διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων κα Βάσια Καζάζη. Μεταξύ άλλων αναλύθηκαν ανά κριτήριο η απαιτούμενη τεκμηρίωση που πρέπει να συγκεντρώνει η εκάστοτε ξενοδοχειακή μονάδα για να επιβεβαιώνει τη συμμόρφωσή της κατά την επιθεώρηση με το αντίστοιχο υποχρεωτικό ή προαιρετικό κριτήριο, καθώς και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε οι χρονικές προθεσμίες που θέτει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο να επαρκέσουν για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ενεργειών από το κάθε τουριστικό κατάλυμα.

Αντίστοιχες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (30 Οκτωβρίου, Ξενοδοχείο Mediterranean Palace), τα Ιωάννινα (6 Νοεμβρίου, Ξενοδοχείο Φρόντζου Πολιτεία) και το Ηράκλειο Κρήτης (27 Οκτωβρίου, Ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024