Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέο διοικητικό σχήμα στην Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου
Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου

Νέο διοικητικό σχήμα στην Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου

Στην πρόσφατη Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου αποφασίστηκε η περαιτέρω ανάπτυξη της Ένωσης, όπως η τωρινή τουριστική πραγματικότητα επιζητά, οργανώνοντας ένα μεγάλο σύλλογο με συμμετοχή και άλλων τουριστικών φορέων (πράκτορες, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, camping κ.ά.).

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου πραγματοποίησε στις 7 Οκτωβρίου την Τακτική Εκλογοαπολογιστική της Συνέλευση, με κύριο θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2015-2017. Η Συνέλευση ανέδειξε ένα καινούργιο διοικητικό σχήμα, που στις 10 Οκτωβρίου 2015, μετά από λεπτομερή συζήτηση δράσεων (έως σήμερα, αλλά και από σήμερα και έπειτα), συντάχθηκε σε Σώμα.

Κατόπιν, αναλύθηκαν επιμελώς τα θέματα που κατά τα δύο τελευταία χρόνια, με όλες τις δημοκρατικές εκφάνσεις και διαδικασίες, προέκυψαν. Έτσι το ΔΣ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει όλη τη δυναμική που δίνει στην Ένωση η ενεργή σχέση του Συλλόγου, με τους λοιπούς παράγοντες της κοινωνίας, την ενεργή της συμμετοχή στο δημιουργικό γίγνεσθαι της καθημερινότητας. Αποφασίσθηκε πανηγυρικά να χρησιμοποιηθούν όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. σε εργασίες και αρμοδιότητες που και πιο κοντά με την κοινωνία θα  φέρουν την Ένωση, επιφέροντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αλλά και καλύτερα αποτελέσματα στον κοινό στόχο που είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του έργου της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, αλλά και ο απόλυτος εκσυγχρονισμός της. Επίσης, η περαιτέρω ανάπτυξη της Ένωσης, όπως η τωρινή τουριστική πραγματικότητα επιζητά, οργανώνοντας ένα μεγάλο σύλλογο με συμμετοχή και άλλων τουριστικών φορέων (πράκτορες, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, camping κ.ά.), όπως αποφασίστηκε στη Γ.Σ. του Δεκεμβρίου 2014  
Έτσι, ορίστηκαν για πρώτη φορά, κατά το οργανόγραμμα των εταιρειών, θέσεις εργασίας και κύκλου αρμοδιοτήτων, και κατόπιν με ανοιχτή ψηφοφορία, ψηφίστηκαν τα πρόσωπα που θα καταλάβουν αυτές τις θέσεις. Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:
 
1. Πρόεδρος ΔΣ ο Στυλιανός Α. Μάντζαρης, με κύριο έργο τον συντονισμό των δράσεων της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας αυτού, εντός και εκτός νησιού.
2. Αντιπρόεδρος ΔΣ ο Δημήτριος Ματζάρης, με κύριο έργο την αναβάθμιση της συμμετοχής της Ένωσης στην εταιρεία ΑΜΚΕ – Λήμνος Τουριστική, στην οποία ορίστηκε εκπρόσωπος, καθώς και τις σχέσεις με τις Δημοτικές Αρχές του νησιού.
3. Γραμματέας ΔΣ ο Νομικός Κωνσταντάκης, με κύριο έργο εκτός της γραμματείας της Ένωσης, την συνεχή επαφή με τα καινούργια μέλη που προσδοκούμε μετά την αναβάθμιση του καταστατικού μας και της νέας μορφής διοίκησης, αλλά και των παλαιών μελών.
4. Ταμίας ΔΣ, o Αριστείδης Τζάννερος με κύριο έργο την συνετή διαχείριση των οικονομικών της Ένωσης, αλλά και υπεύθυνος για την συμμετοχή της Ένωσης στα καινούργια προγράμματα ΕΣΠΑ, αλλά και σε οικονομικά προγράμματα της Ε.Ε.
5. Μέλος ΔΣ ο Μιχαήλ Μπουγιούκας, υπεύθυνος και επιφορτισμένος με τις δημόσιες σχέσεις της Ένωσης, με κύριο στόχο τη δημιουργία γεφυρών συνεργασίας μεταξύ των μελών της Ένωσης και των άλλων τουριστικών και όχι μόνο φορέων του νησιού μας. Επίσης, ορίστηκε αναπληρωματικό μέλος στην αντιπροσώπευση της Ένωσης στην εταιρεία ΑΜΚΕ – Λήμνος Τουριστική.  
6. Μέλος Δ.Σ. ο Αποστόλης Κοτσάφτης, υπεύθυνος για τo διαδίκτυο και την ανάπτυξη του εμπορικού και τουριστικού προϊόντος της Ένωσης  μέσα από αυτό.
7. Μέλος ΔΣ ο Εμμανουήλ Ματθαίου, συντονιστικός για τις δράσεις και τις σχέσεις συνεργασίας με τους συλλόγους του νησιού.
Την εκπροσώπηση της Ένωσης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αλλά και στην κεντρική Διοίκηση, ανέλαβε ο πρόεδρος του ΔΣ, συνεπικουρούμενος από τα μέλη του.

Κατόπιν της ανάθεσης των εργασιών στα πρόσωπα που εκλέγησαν κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση της Ένωσης, επακολούθησε συζήτηση μεταξύ των νεοορισθέντων μελών του ΔΣ και για μια ακόμα φορά, επιβεβαιώθηκε η πλήρης κατανόηση της ανάγκης να προχωρήσει το Δ.Σ. σε επικαιροποίηση του καταστατικού της Ένωσης και όλα τα διαδικαστικά που απορρέουν από αυτό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024