Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑποκλειστική συνεργασία της Crist με το Azure Resort Hotel & SPA
Εξοπλισμός

Αποκλειστική συνεργασία της Crist με το Azure Resort Hotel & SPA

Το Azure Resort Hotel & SPA, που λειτουργεί από τον Ιούνιο υπό τη διαχείριση της ξενοδοχειακής εταιρείας ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕ ΑΕΞΤΕ, διαθέτει 100 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια.

Η Crist Bed Linen Industry, στα πλαίσια της διεύρυνσης συνεργασιών της στον ξενοδοχειακό τομέα, ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία στα λευκά είδη με το συγκρότημα Azure Resort Hotel & SPA.

Το Azure Resort Hotel & SPA είναι ένα πολυτελές 5άστερο ξενοδοχείο στο νησί της Ζακύνθου στην περιοχή Τσιλιβί και λειτουργεί από τον Ιούνιο υπό τη διαχείριση της ξενοδοχειακής εταιρείας ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕ ΑΕΞΤΕ. Χτίστηκε με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, ενώ ο σχεδιασμός του ακολουθεί όλες τις μοντέρνες αρχιτεκτονικές τάσεις τις εποχής. Διαθέτει 100 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, 3 πισίνες, 3 μπαρ, 2 εστιατόρια, SPA καθώς και γήπεδο τένις.

Η Crist, συνδυάζοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις πρωτοποριακές ιδέες της, έχει αναπτύξει μια ισχυρή κουλτούρα συνεργασίας με τους πελάτες της, προσφέροντας ποικιλία επιλογών από ποιοτικά προϊόντα, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής, από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024