Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΝέος πρόεδρος της ΕΛΙΜΕ είναι ο Ιωάννης Κούβαρης
Λιμένες

Νέος πρόεδρος της ΕΛΙΜΕ είναι ο Ιωάννης Κούβαρης

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) κατατέθηκε και ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2014.

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στα κεντρικά Γραφεία του ΟΛΠ ΑΕ, στον Πειραιά, η Τακτική Γενική Συνέλευση και η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) Κατά τη συνεδρίαση έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις του προέδρου του Δ.Σ. κ. Γιώργου Ανωμερίτη και του α’ αντιπροέδρου κ. Στ. Αγγελούδη, ενώ κατατέθηκε και ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2014.

Στην συνέχεια η Γενική Συνέλευση της ΕΛΙΜΕ αποδέχτηκε την ένταξη ως νέο μέλος – παρατηρητή στην ΕΛΙΜΕ, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Χίου, και όρισε το νέο Δ.Σ της. Έτσι, στο νέο Δ.Σ., μετά από ψηφοφορία μεταξύ όλων των μελών της ΕΛΙΜΕ εξελέγησαν, ως νέος πρόεδρος της ΕΛΙΜΕ, ο κ. Ιωάννης Κούβαρης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ. Πειραιά ΑΕ, ως νέος  α΄ αντιπρόεδρος της ΕΛΙΜΕ ο κ. Δημήτρης Μακρής, διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ. Θεσσαλονίκης ΑΕ, ενώ ως Β΄ αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Ιωάννης Μπρας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ. Επίσης, εξελέγησαν στην θέση του γενικού γραμματέα ο κ. Σπ. Ανδριώτης (πρόεδρος ΟΛΚ ΑΕ) και στη θέση του οικονομικού επόπτη ο κ. Γ. Ορκόπουλος (πρόεδρος ΟΛΡ ΑΕ).

Επίσηης, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ. Ηγουμενίτσας ΑΕ, ύστερα από συνεδρίαση για την συγκρότηση του σε σώμα που πραγματοποιήθηκε σήμερα, έχει ως εξής:

1. Ανδρέας Νταής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος
2. Ευάγγελος Χίσσας, αντιπρόεδρος
3. Σπυρίδων Τζάφος, μέλος
4. Αθανάσιος Λιάγκος, μέλος
5. Παναγιώτης Τακλάκογλου , μέλος Εκπρόσωπος της Ο.Φ.Ε.
6. Δημήτριος Καρώνας, μέλος, εκπρόσωπος Εργαζομένων της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.
7. Χαρίλαος Τσάτσας, μέλος, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του, θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και δράσεις, ώστε το λιμάνι να αξιοποιήσει πλήρως τη δυναμική του, αναλαμβάνοντας κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με το λιμενικό έργο, καθώς και κάθε άλλη εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα πέραν των παραδοσιακών λιμενικών υπηρεσιών με διαφάνεια συμπεριλαμβανομένων ιδίως της τουριστικής, της πολιτιστικής, του σχεδιασμού, και της οργάνωσης λιμενικών εξυπηρετήσεων. Σημαντικός παράγοντας θα σταθεί η εποικοδομητική συνεργασία με τους χρήστες του λιμένα και τους τοπικούς φορείς, καθώς και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτης και δεύτερης βαθμίδας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024