Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΗρακλειώτες και επισκέπτες μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες
Προβολή προορισμού

Ηρακλειώτες και επισκέπτες μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες

Η μεγαλύτερη γραμμή Cake Pops που διοργάνωσε η σχολή Γαστρονομικών και Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Center, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, στέφτηκε με επιτυχία.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου, με τη συμμετοχή ρεκόρ 1.034 ατόμων, σε 2 ώρες και 14 λεπτά παρασκευάστηκαν 4.648 cake pops, τα οποία δημιούργησαν γραμμή μήκους 162,90 μέτρων. Το σύνθημα “Συμμετέχουμε… για τον προορισμό – Συμμετέχω για το Ηράκλειο” έγινε πραγματικότητα και η εκδήλωση Guiness World Records – Official Attempt, Longest Line of Cake Pops – Η μεγαλύτερη γραμμή Cake Pops που διοργάνωσε η Σχολή Γαστρονομικών και Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Center, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου στέφτηκε με επιτυχία.

Οι Ηρακλειώτες και οι επισκέπτες κατάφεραν να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες και να καταρρίψουν σχετικό προηγούμενο ρεκόρ που ορίζεται στα 2.500 τεμάχια. Ξεπερνώντας αυτήν την ποσότητα των cake pops δημιουργήθηκαν  ταυτόχρονα τρία ρεκόρ, μεγαλύτερο μήκος γραμμής, μεγαλύτερη ποσότητα cake pops αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι που ταυτόχρονα δούλεψαν για την δημιουργία τους. Ονομαστικό αναμνηστικό συμμετοχής έλαβαν όλοι εκείνοι που συμμετείχαν σε αυτήν τη δράση.

Η τουριστική προβολή του τόπου μέσω αυτής της πολιτιστικής αυτής δράσης επετεύχθη και το εγχείρημα ενθουσίασε το κοινό, κέρδισε τη συμμετοχή και πολλών τουριστών, ενώ όλοι μαζί οι εθελοντές, μεγάλοι και μικροί, συμμετείχαν στην προσπάθεια προώθησης της Κρήτης και του προορισμού, την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας, αλλά και βοηθώντας το φιλανθρωπικό έργο ιδρυμάτων της πόλης.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου δηλώνει τη στήριξη και τη συμμετοχή του σε κάθε βιώσιμη πρόταση, “σε οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιάζεται χωρίς απαραίτητα να απαιτείται μεγάλο οικονομικό κόστος υλοποίησης, παρά μόνο διάθεση προσφοράς και καλή οργάνωση, με στόχο να προβάλουμε κατ’αυτόν τον τρόπο παγκοσμίως την περιοχή, να πετύχουμε την αναγνωρισιμότητα του προορισμού αλλά ακόμα και την προώθηση μιας νέας εναλλακτικής μορφή τουρισμού, τον γαστρονομικό τουρισμό στα πλαίσια παροχής τουριστικών υπηρεσιών στη βάση του ‘τουρισμού εμπειρίας'”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024