Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκδήλωση του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους
Τουριστική εκπαίδευση

Εκδήλωση του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους

Η διοίκηση του City Unity College σχεδίασε και υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακαίνισης, στόχος της οποίας ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου και αρμονικού χώρου εκπαίδευσης. Παράλληλα ανανεώθηκε όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του εκπαιδευτηρίου, με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ομίλου City Unity στην Γλυφάδα, εκδήλωση για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους σπουδών στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Στην κατάμεστη αίθουσα της σχολής, τους σπουδαστές και τους γονείς τους καλωσόρισαν εκπρόσωποι της διοίκησης του City Unity, ο ακαδημαϊκός διευθυντής και οι καθηγητές και τους ενημέρωσαν για τα προγράμματα σπουδών του Cardiff Metropolitan University και του Alpine Center, τα οποία  παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους εξασφαλίσουν μια λαμπρή καριέρα.

Η διοίκηση του City Unity College σχεδίασε και υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακαίνισης, στόχος της οποίας ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου και αρμονικού χώρου εκπαίδευσης, με φωτεινά χρώματα σε συνδυασμό με ποιοτικά και μοντέρνα υλικά, τα οποία προσφέρουν άψογη λειτουργικότατα και αισθητική. Παράλληλα ανανεώθηκε όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του εκπαιδευτηρίου, με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η ξενάγηση στους χώρους της σχολής συνοδεύτηκε από εκφράσεις θαυμασμού για το αποτέλεσμα της πρόσφατης ανακαίνισης.

Στη συνέχεια, η διοίκηση της σχολής παρέθεσε κοκτέιλ για τους γονείς, κατά την διάρκεια του οποίου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καθηγητές που τους διαβεβαίωσαν ότι στο City Unity αγκαλιάζουμε και  εντάσσουμε τα παιδιά τους σε μια οικογένεια, γιατί  κύριος στόχος του City Unity είναι, εκτός από το να δημιουργεί επαγγελματίες, να συμβάλλει και στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

“Στο City Unity College πιστεύουμε στην νέα γενιά και σε ένα καλύτερο αύριο και συμβάλλουμε προσφέροντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για μάθηση και είμαστε δίπλα στους σπουδαστές μας οι οποίοι, από την πρώτη ημέρα των σπουδών τους, ζουν και εκπαιδεύονται σε ένα αμιγώς ξενοδοχειακό πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον, και αντιμετωπίζονται ως επαγγελματίες σε κάθε επίπεδο”, αναφέρει η διεύθυνση του ομίλου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024