Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροωθητικό βίντεο για το Πάσχα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης
Προβολή προορισμού

Προωθητικό βίντεο για το Πάσχα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Το εγχείρημα αποτελεί μέρος της νέας προωθητικής πολιτικής του Δήμου Αγίου Νικολάου, η οποία βασίζεται στον θεματικό τουρισμό.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου προωθητικού βίντεο για το Πάσχα “Easter in Agios Nikolaos”.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ, κ. Χάρης Αλεξάκης, καθώς και οι συντελεστές της παραγωγής (Woodline Films – Ζωή Σγουρού, Λουκιανός Αρναουτάκης και Άγγελος Ψωμόπουλος) προλόγισαν το βίντεο, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα και την τρυφερότητα που προσπάθησαν να αποδώσουν στο συγκεκριμένο βίντεο, όπως επίσης και την καταγραφή της παράδοσης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου. Το βίντεο αποτυπώνει τα ήθη και έθιμα της περιοχής, τον πολιτισμό, την πίστη και την γαστρονομία. Οι συντελεστές ζήτησαν από την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει αυτό το βίντεο και να το βοηθήσει στο ταξίδι του.

Ο κ. Αλεξάκης υπογράμμισε πως αυτό το εγχείρημα αποτελεί μέρος της νέας προωθητικής πολιτικής του Δήμου Αγίου Νικολάου, η οποία βασίζεται στον θεματικό τουρισμό. Το Πάσχα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και θα πρέπει να προωθηθεί αναλόγως.

Τη μουσική επιμέλεια του βίντεο επιμελήθηκε ο κ. Αλέξανδρος Ρέτσης, η οποία περιλαμβάνεται πλέον στην μουσική συλλογή της KLIK Records, που αφορά σε μσυνθέσεις για τον τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024