Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Thomas Cook εγκαινιάζει νέα ξενοδοχειακή αλυσίδα – ξεκινώντας από την Ελλάδα
TOs

Η Thomas Cook εγκαινιάζει νέα ξενοδοχειακή αλυσίδα – ξεκινώντας από την Ελλάδα

Η Thomas Cook δημιούργησε νέα ξενοδοχειακή αλυσίδα για… μποέμιδες, η οποία προστίθεται στα πέντε υπάρχοντα ξενοδοχειακά σχέδια του ομίλου. Το πρώτο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στα Κολύμπια της Ρόδου το Μάιο του 2016.

Το πρώτο Casa Cook hotel – ένα boutique ξενοδοχείο 90 δωματίων – θα λειτουργήσει στα Κολύμπια της Ρόδου το Μάιο του 2016, με άλλα τρία ξενοδοχεία Casa Cook να αναμένονται το καλοκαίρι του 2017.

Η νέα αλυσίδα στοχεύει σε νέους, μοντέρνους ταξιδιώτες, με ενδιαφέρον για τον προορισμό που επέλεξαν, αλλά και ενδιαφέρον στη μόδα και το design, και προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες μάρκες, SENTIDO, SunConnect, Sunwing, Sunprime και smartline.

Η Thomas Cook αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στα Casa Cook είναι “πρεσβευτές”, οι οποίο εμπνέουν τους ενοίκους του ξενοδοχείου να εξερευνήσουν τον προορισμό που επέλεξαν, με το να μοιράζονται μαζί τους τις γνώσεις τους για την περιοχή και τις παραδόσεις της, έτσι ώστε να προσφέρουν μια πραγματικά αυθεντική τουριστική εμπειρία. Το εστιατόριο δε θα λειτουργεί σε συγκεκριμένες ώρες και θα χρησιμοποιεί τοπικά προϊόντα, με εστίαση σε υγιεινά, τοπικά πιάτα.

Το Casa Cook Rhodes θα προσφέρει ένα εκτεταμένο πακέτο υγείας και ευεξίας, που θα περιλαμβάνει γιόγκα, πιλάτες, μασάζ, καθώς και ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο. Όλα τα ξενοδοχεία Casa Cook θα προσφέρουν ακόμη ποδήλατα θαλάσσης για τους ενοίκους, ώστε να εξερευνούν την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο.

Ο Peter Fankhauser, CEO του Thomas Cook Group plc, δήλωσε: “Με τη δημιουργία ενός ‘προϊόντος’ αναψυχής μέσα στα ξενοδοχεία μας είναι ενα σημαντικό βήμα στη στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου μας, με σκοπό να προσελκύσουμε νέα τμήματα αγοράς. Με το συναρπαστικό εμπορικό σήμα Casa Cook, φέρνουμε ένα νέο concept στη δημοφιλή και μοδάτη αγορά “ήλιος & παραλία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024