Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΕκδήλωση με θέμα τον τουρισμό στο DEREE
Τουριστική εκπαίδευση

Εκδήλωση με θέμα τον τουρισμό στο DEREE

H Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του DEREE φιλοξενεί διακεκριμένους επαγγελματίες στο πλαίσιο μίας σειράς εκδηλώσεων με θέμα δυναμικούς τομείς επιχειρηματικότητας.

Το School of Business του DEREE-The American College of Greece διοργανώνει για το μήνα Νοέμβριο 6 εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσουν σημαντικές προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό χώρο και τον επαγγελματικό κόσμο των επιχειρήσεων. Κάθε μία από τις εκδηλώσεις θα εστιάσει σε έναν τομέα επιχειρηματικότητας (Shipping Management, Τουρισμός, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Logistics and Supply Chain Management και Χρηματοοικονομικά), παρουσιάζοντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του μέσα από διαφορετικές προοπτικές. Οι εκδηλώσεις, που είναι ανοιχτές στο κοινό, θα δώσουν την ευκαιρία σε φοιτητές του DEREE και υποψήφιους φοιτητές να μάθουν περισσότερα για κάθε επιχειρηματικό κλάδο και να ενημερωθούν για τα νέα προπτυχιακά προγράμματα του DEREE στους αντίστοιχους τομείς.

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρες 17:00 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί ένα “μίνι” συνέδριο για τον τουρισμό, με θέμα τις διαφορετικές στρατηγικές και σύγχρονες πρακτικές στη διαχείριση τουριστικών επιχειρήσεων. Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Γιάννη Ρέτσο, που θα μιλήσει για την πρόσφατη στρατηγική τουρισμού στη χώρα, ενώ διακεκριμένοι ομιλητές θα εστιάσουν στην μετάβαση από τις σπουδές τουρισμού στην αγορά, στα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία προώθησης και σε νέες μορφές τουρισμού που μπορεί να αναπτυχθούν στην Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του DEREE θα δώσουν την ευκαιρία στους φοιτητές να ενημερωθούν για τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς και να αντιληφθούν πώς λειτουργούν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα του σήμερα, μέσα από τα μάτια διακεκριμένων επιχειρηματιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024