Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ βρετανικός OTA A1 Travel διπλασιάζει τον αριθμό των ελληνικών νησιών σε προσφορά για το 2016
OTAs

Ο βρετανικός OTA A1 Travel διπλασιάζει τον αριθμό των ελληνικών νησιών σε προσφορά για το 2016

H A1 Travel Holidays συνεχίζει να αυξάνει το μερίδιό της στην τουριστική αγορά των ελληνικών νησιών, αυξάνοντας τον αριθμό των διακοπών της σε αυτά σε προσφορά και ξεκινώντας μεγάλη προωθητική καμπάνια.

Η A1 Travel Holidays, μία από τους γρηγορότερα αναπτυσσόμενους OTAs της Βρετανίας, συνεχίζει να επεκτείνεται σε νέους τομείς της αγοράς και να αυξάνει το μερίδιό του.

Από το 2016, η εταιρεία προσφέρει πτήσεις και πακέτα διακοπών σε 18 προορισμούς σε ελληνικά νησιά -και όχι μόνο, μεταξύ άλλων σε Ρόδο, Κρήτη, Λέσβο, Χαλκιδική Ζάκυνθο, Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο, Κεφαλονιά, Γλυφάδα, Κέρκυρα, Πρέβεζα και Σάμο.

Ο Nick Lima, επικεφαλής της εταιρείας, δήλωσε: “Ο διπλασιασμός του προϋπολογισμού για διαφήμιση για τα ελληνικά νησιά με προοπτική αυξημένες πωλήσεις και αριθμούς επιβατών, φανερώνει ότι η A1 Travel είναι πλήρως αφοσιώμενη στην υποστήριξη του ελληνικού τουρισμού”. Ο κ. Lima εξήγησε γιατί η εταιρεία επέλεξε (να διαφημίσει) τα ελληνικά νησιά: “Η Ελλάδα είναι μία περιοχή, στην οποία έχει αναγνωριστεί ότι διαθέτει τεράστια δυναμική ανάπτυξης“.

Το γεγονός ότι οι τουρίστες ταξιδεύουν λιγότερο πλέον προς την Αίγυπτο, την Τυνησία και άλλους μέχρι πρότινος πολύ δημοφιλείς προορισμούς της Β. Αφρικής, βοηθά στο να δημιουργηθεί ευκαιρία για τα ελληνικά νησιά.

Το World Travel and Tourism Council (WTTC) επίσης θεωρεί ότι τα ελληνικά νησιά είναι ώριμα για ανάπτυξη, Ο διεθνής οργανισμός αναμένει αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα κατά 3,6% μέχρι το τέλος του 2015, ενώ η ανάπτυξη αναμένεται να συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό έως και το 2025.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024