Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο AthensWas το νέο luxury design ξενοδοχείο του Ομίλου Anemi Hotels
Ξενοδοχεία

Το AthensWas το νέο luxury design ξενοδοχείο του Ομίλου Anemi Hotels

Το AthensWas είναι το νέο luxury design ξενοδοχείο του Ομίλου Anemi Hotels που ξεκίνησε την 1η Απριλίου τη λειτουργία του με τη φιλοδοξία να κάνει τη διαμονή των επισκεπτών του μια ξεχωριστή εμπειρία, με διακριτική πολυτέλεια. Το ξενοδοχείο λειτουργεί καθ'ολη τη διάρκεια του έτους.

Στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στον αριθμό 5, υπάρχει εδώ και ένα μήνα ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο ξενοδοχείο που φιλοδοξεί να κατακτήσει όσους επισκέπτονται την πόλη και θέλουν να ζήσουν ακριβώς στην “καρδιά” της, μια ανάσα από το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, τον ιερό βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Το AthensWas είναι το νέο luxury design ξενοδοχείο του Ομίλου Anemi Hotels που ξεκίνησε την 1η Απριλίου τη λειτουργία του με την φιλοδοξία να κάνει την διαμονή των επισκεπτών του μια ξεχωριστή εμπειρία, με διακριτική πολυτέλεια και αληθινές απολαύσεις.

Το AthensWas είναι μέλος των Design Hotels και σχεδιάστηκε με πίστη στις βασικές αρχές του κλασικού μοντερνισμού. Οι καθαρές γραμμές, οι λιτοί όγκοι και τα φυσικά υλικά, – κυρίως ελληνικά μάρμαρα και ξύλο, καθορίζουν την αισθητική των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων. Ωστόσο, η τελική αίσθηση που προκύπτει ξεγλιστρά με χάρη από τον πόλο της μεγαλοπρέπειας, για να χαρεί την πολυτέλεια σε νότες ανάλαφρες και χαρούμενες. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο επισκέπτης νιώθει οικείους και ζεστούς όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, από την πρώτη κιόλας στιγμή και αυτό προδιαγράφει την πιο σίγουρη ηρεμία και ξεκούραση.

Όλα τα δωμάτια (21) του ξενοδοχείου διαθέτουν βεράντα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να απολαύσουν μια από τις πιο σπουδαίες πτυχές της αθηναϊκής ζωής, την ευχαρίστηση της χαλάρωσης σε έναν ανοικτό χώρο.

Το AthensWas διαθέτει rooftop μπαρ και εστιατόριο με θέα προς την Ακρόπολη, τον λόφο Λυκαβηττού, αλλά και όλη την υπόλοιπη πόλη.

To MODERN restaurant, – το εστιατόριο του AthensWas – προτείνει μια διαφορετική, σύγχρονη και ελαφριά προσέγγιση της ελληνικής κουζίνας.

Σχεδιασμένα από το διάσημο ελληνικό γραφείο design STAGEDESIGNOFFICE, τα δωμάτια, οι σουίτες και όλοι οι υπόλοιποι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου AthensWas διακρίνονται από μια ευανάγνωστη, λαμπερή και συγκροτημένη αισθητική άποψη, που γοητεύει με την αδιαμφισβήτητη συνοχή της και την ψύχραιμη αφοσίωση της στην πολυτέλεια. Κυρίαρχα παντού τα ελληνικά μάρμαρα και το ξύλο της ελληνικής καρυδιάς.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν βεράντες με γιασεμιά, γλυσίνες και άλλα αναρριχητικά φυτά της ελληνικής χλωρίδας.

Το AthensWas είναι μέλος του Ομίλου Αnemi Hotels που ήδη έχει παρουσιάσει ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Φολέγανδρο, το ANEMI hotel (Design Hotels). Το πρώτο ξενοδοχείο ιδρύθηκε το 2007, ενώ ακολούθησε το AthensWas τον Απρίλιο του 2015. Τα Anemi Hotels ανήκουν στην Επιλογή Κτιρίων – K. Mπενακόπουλος ΑΕ, εταιρεία που δραστηριοποιείται επί 45 χρόνια στην ανέγερση  και εκμετάλλευση πολυτελών ακινήτων και διευθύνεται σήμερα απο την κα Έρρικα Μπενακοπούλου, πολιτικό μηχανικό. Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία, με τη δημιουργία της Anemi Hotels, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον ξενοδοχειακό κλάδο, υπογράφοντας τη μελέτη, την κατασκευή και την εκμετάλλευση των δύο ξενοδοχείων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024