Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑκινητοποιημένα τα πλοία της Hellenic Seaways 'Απόλλων Ελλάς' και 'FLYINGCAT 6'
Ακτοπλοΐα

Ακινητοποιημένα τα πλοία της Hellenic Seaways 'Απόλλων Ελλάς' και 'FLYINGCAT 6'

Τα πλοία της Hellenic Seaways 'Απόλλων Ελλάς' και 'LYINGCAT 6' από σήμερα δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τα δρομολόγιά τους, το μεν 'Απόλλων Ελλάς' από Πειραιά προς τα νησιά του Σαρωνικού, το δε 'FLYINGCAT 6' από Βόλο προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Η Hellenic Seaways ανακοινώνει ότι λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των υπαλλήλων του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ), και παρόλες τις προβλεπόμενες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν εγκαίρως από την εταιρεία  και ενώ δεν εκκρεμεί καμία οφειλή, δεν είναι δυνατή η έκδοση του πιστοποιητικού ελευθεροπλοΐας των πλοίων της “Απόλλων Ελλάς” και “FLYINGCAT 6”.

Σημειώνεται ότι το πιστοποιητικό ελευθεροπλοΐας εκδίδεται από το αρμόδιο τμήμα του ΝΑΤ και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή των δρομολογίων των πλοίων.

Ως εκ τούτου, τα παραπάνω πλοία από σήμερα δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τα δρομολόγιά τους, το μεν “Απόλλων Ελλάς” από Πειραιά προς τα νησιά του Σαρωνικού, το δε “FLYINGCAT 6” από Βόλο προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Η Hellenic Seaways βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα ενημερώνει το επιβατικό της κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024