Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο Πρόγραμμα Προσφορών ‘1+1 Δώρο’ Τhe Entertainer ήρθε και στην Αθήνα
Retail

Το Πρόγραμμα Προσφορών ‘1+1 Δώρο’ Τhe Entertainer ήρθε και στην Αθήνα

Ήρθε και στην Αθήνα το Τhe Entertainer. Πρόκειται για Πρόγραμμα Προσφορών ‘1+1 Δώρο’ σε εστιατόρια, αναψυχή, spas, θέατρα, ξενοδοχεία και πολλά άλλα, σε 850+ σημεία. H Al Zarooni Emirates Investments LLC (ZEI) από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέχει το franchise του Τhe Entertainer Athens.

Το Τhe Entertainer, μετά την αποδοχή του σε Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Ευρώπη, σήμερα φέρνει στην Αθήνα το πρώτο προϊόν του, αποκλειστικά στα καταστήματα Public της Αθήνας. Το Τhe Entertainer είναι μια διεθνής εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι που ιδρύθηκε το 2001 από την Donna Benton. “Ο χρήστης του Τhe Entertainer έχει πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές σε εστιατόρια, σημεία αναψυχής, χαλάρωσης και ευεξίας που θα καλύψουν κάθε γούστο!“, είπε η Donna Benton, ιδρύτρια και CEO του Τhe Entertainer. “Η ομάδα του Τhe Entertainer στην Αθήνα έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό προϊόν που θα στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα θα προσφέρει αξεπέραστη αξία στη διασκέδαση του καταναλωτή”.

H Al Zarooni Emirates Investments LLC (ZEI) -Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα- κατέχει το franchise του Τhe Entertainer Athens. Η ΖΕΙ επενδύει στους τομείς της Υγείας, Τροφίμων, Εκπαίδευσης, Logistics, Υπηρεσιών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρώτη επένδυσή μας στην Ελλάδα, αλλά και για την αποκλειστική διάθεση του Τhe Entertainer από τα καταστήματα Public στην Αθήνα. Το Τhe Entertainer έρχεται να προσφέρει μοναδικά οικονομικές προτάσεις στη διασκέδαση του εξωστρεφή Έλληνα, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τους τζίρους των επιχειρήσεων που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμά του”, δήλωσε ο Adil Al Zarooni, CEO της Al Zarooni Emirates Investments LCC  και Chairman του Τhe Entertainer Athens.


Στη φωτογραφία οι κ.κ. Adil Al Zarooni (δεξιά), CEO της Al Zarooni Emirates Investments LCC και Chairman του Τhe Entertainer Athens, και Γιάννης Σίμος, εμπορικός διευθυντής Προϊόντων Τεχνολογίας Public.

Ενδεικτικά, μερικές από τις συνεργαζόμενες εταιρείες που προσφέρουν τις προσφορές Τhe Entertainer “1+1 Δώρο” είναι: Όμιλος Καστελόριζο, Βalthazar, Dal Professore, Dinner in the Sky, Θέατρο Παλλάς, Θέατρο Αλίκη, Θέατρο Εμπορικόν, Θέατρο Αποθήκη, Black Duck, Momix, Chryssalis, Assai, Pilates by Mandy, Hot Ashram, Gym Tonic, Λεμόνι, Τσι Τσι, Ritzi, Le Charme de Pit, Sam all day café, Pop Up, Ela na Sou Po, Kurland, Charkas, The Wall, Athens Clue και πολλά άλλα.

Με το Τhe Entertainer ο Αθηναίος διασκεδάζει:

  • Πάντα ένα δώρο σε ό,τι επιλέγεται. Κάθε μέρα, μέρα – νύχτα, (εξαιρουμένων εορτών και αργιών) για 14 ολόκληρους μήνες.
  • Πάνω από 850 επιλεγμένες επιχειρήσεις (εστιατόρια, καφέ, μπαρ, σπα, κομμωτήρια, θέατρα, γυμναστήρια, ινστιτούτα αισθητικής και τόσα άλλα στην Αθήνα αλλά και σε ξενοδοχεία  πολυτελείας σε όλο τον κόσμο).
  • Με δυνατότητα επιλογής των προσφορών Τhe Entertainer “1+1  Δώρο”, μέσω τυπωμένων κουπονιών / vouchers στο έντυπο Βιβλίο Προσφορών ή μέσω του βραβευμένου Τhe Entertainer App (συμβατό με συσκευές iOS και Android).

Με την αγορά του Τhe Entertainer Αthens ο πελάτης παραλαμβάνει δωρεάν τον Οδηγό Τhe Entertainer Travel 2016 σε μορφή App, με προσφορές “Πληρώστε Μία Βραδιά, Πάρτε Μία Βραδιά Δωρεάν”. Έτσι, απολαμβάνει προσφορές σε περισσότερα από 300 ξενοδοχεία και resorts 4 και 5 αστέρων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική.

Το Τhe Entertainer θα πωλείται και μέσω της ιστοσελίδας του, μέσα από την εφαρμογή App, αλλά και αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Public στην Αθήνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024