Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΤο LoveGreece.com σε ημερίδα για τη νεανική επιχειρηματικότητα, στις Βρυξέλλες
Επιχειρηματικότητα

Το LoveGreece.com σε ημερίδα για τη νεανική επιχειρηματικότητα, στις Βρυξέλλες

Το LoveGreece.com συμμετείχε σε ημερίδα για την ενίσχυση της Νεανικής Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Νοεμβρίου στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στην ημερίδα παραβρέθησαν υψηλά ιστάμενα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που παρουσίασαν ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας και απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με την αξιοποίησή τους και την πρόσβαση σε χρηματοδότηση για μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο project director του LoveGreece.com κ. Βασίλειος Μπαρτζώκας συντόνισε το πάνελ “Best Practices” στο οποίο συμμετείχαν επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και διακρίνονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διάφορους τομείς όπως: στην τεχνολογία η Clio Muse App, στη βιοιατρική έρευνα & τεχνολογία, η Bio Hexagon, στη γαστρονομία η Πυλιακή Γη, στην ανακύκλωση η The New Raw, στη βιολογική καλλιέργεια η Tzekos Organic Herbs, στη μόδα η ZYLO Eyewear και στην αγροοικονομία, η Farmers Republic.  

Με αφορμή τη θεματολογία του πάνελ, παρουσιάστηκε το έργο του LoveGreece.com με προβολή αποσπάσματος του βίντεο που αφορά στην επιχειρηματικότητα και τα μέλη του LoveGreece.com, καθώς επίσης και τα βίντεο των Clio Muse και Farmers Republic, τα οποία όχι μόνο απέσπασαν κολακευτικά σχόλια του κοινού, αλλά ανέδειξαν και το έργο των μελών.

Η ημερίδα για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία του κ. Στέλιου Κούλογλου, με στόχο την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. Ήδη από τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις για την κοινωνική και συνεργατική οικονομία, για τα ελληνικά προϊόντα, καθώς επίσης και μία εκδήλωση για την αγροτική παραγωγή και την επανακαλλιέργεια στην Ελλάδα της κλωστικής κάνναβης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024