Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο δρομολόγο της Ryanair από Αθήνα προς Δουβλίνο
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγο της Ryanair από Αθήνα προς Δουβλίνο

Η Ryanair ανακοίνωσε παράλληλα ανάπτυξη στο χειμερινό της πρόγραμμα, με περισσότερες πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη (6 σε 8 καθημερινές) και βελτιωμένα ωράρια στις πτήσεις από Αθήνα προς Ρώμη και Σαντορίνη.

Η Ryanair ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Δουβλίνο (από τον Μάρτιο) ενόψει του ενισχυμένου καλοκαιρινό προγράμματος Αθήνας για το 2016, με 14 δρομολόγια σε σύνολο.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair θα προσφέρει στην Αθήνα:

  • 5 αεροσκάφη στην βάση
  • 2 νέα δρομολόγια προς Βερολίνο (μία καθημερινή πτήση) και Δουβλίνο (3 εβδομαδιαίες πτήσεις)
  • 14 δρομολόγια σε σύνολο

Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα όπως το Βερολίνο (1 πτήση καθημερινά) και το Δουβλίνο (3 πτήσεις την εβδομάδα), ανακοινώνοντας παράλληλα ανάπτυξη στο χειμερινό της πρόγραμμα, με περισσότερες πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη (6 σε 8 καθημερινές) και βελτιωμένα ωράρια στις πτήσεις από Αθήνα προς Ρώμη και Σαντορίνη.

Ο John Alborante της Ryanair δήλωσε: “H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Δουβλίνο ενόψει του ενισχυμένου καλοκαιρινού μας προγράμματος για το 2016, το οποίο συμπεριλαμβάνει και ένα νέο καθημερινό δρομολόγιο προς Βερολίνο, με 14 προορισμούς από την Αθήνα σε σύνολο, συμβάλλοντας στην διακίνηση 2,4 εκατ. επιβατών ανά έτος στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ενώ παραμένουμε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη μας στην Ελλάδα και στην στήριξη του τουρισμού.

Θέσεις για το νέο μας δρομολόγιο Αθήνα-Δουβλίνο είναι ήδη διαθέσιμες προς πώληση από μόνο 39.99€ για ταξίδια τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο, ενώ η κράτηση θα πρέπει να γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (23 Νοεμβρίου). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο ryanair.com σύντομα ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024