Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Δράσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου στη Philoxenia για καλύτερη προβολή του νησιού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Νοέμβριος 2015, 09:58

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου συναντήθηκε με στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Ellinair, με στόχο την προσπάθεια σύνδεσης των αεροδρομίων της Σκιάθου και της Θεσσαλονίκης.


Σε μια σειρά δράσεων προχώρησε η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου μέσω του προέδρου της, κ. Μάκη Κουκουλάκη, κατά τη διάρκεια της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, της 10ης Διεθνούς Έκθεσης φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης, Δημόσιου-Κοινωνικού τομέα και Ιδιωτικών επιχειρήσεων Polis και της Διεθνούς Έκθεσης Ξενοδοχειακού εξοπλισμού Hotelia, που έλαβαν χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 12-15 Νοεμβρίου:

1) Παρουσία στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΞ όπου συζητήθηκαν θέματα, όπως η αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ, η συνεχόμενη αύξηση της παραοικονομίας και οι εξελίξεις σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα και οι επιπτώσεις που έχει στην εικόνα της χώρας και στους νησιωτικούς προορισμούς του Ανατολικού Αιγαίου. Η εκδήλωση έγινε με συμμετοχή οροέδρων και εκπροσώπων Ενώσεων Ξενοδόχων από όλες τις περιοχές της χώρας, παρουσία της αναπλ. υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κας Έλ. Κουντουρά, του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κ. Γ. Ζαχαράτου, του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δ. Τρυφωνόπουλου, του προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Γ. Τσακίρη, του προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Α. Ανδρεάδη, εκπροσώπων φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθους ξενοδόχων και τουριστικών επιχειρηματιών.
2) Συνάντηση με φορείς από τις Ενώσεις Ξενοδόχων Σκοπέλου και Μαγνησίας και συζήτηση για μεταξύ τους συνεργασία.
3) Προγραμματισμένο ραντεβού με την αεροπορική εταιρεία Ellinair, με στόχο την προσπάθεια σύνδεσης των αεροδρομίων της Σκιάθου με της Θεσσαλονίκης.
4) Παρουσία και συνάντηση με τον κ. Παναγιώτη Διολέττα, στο περίπτερο της Σκιάθου, και συζήτηση που αφορούσε το τουριστικό προϊόν της Σκιάθου.
5) Κατ’ιδίαν συζήτηση με την κα Κουντουρά, για θέματα που αφορούν το νησί της Σκιάθου και πρόσκληση να επισκεφθεί τη Σκιάθο στις αρχές Μαΐου.
6) Συνάντηση με τον κ. Κώστα Σκαγιά, αντιπρόσωπο της τουριστικής προβολής του Δήμου Μυκόνου και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για τρόπους καλύτερης προβολής της Σκιάθου.
7) Συνάντηση με πλήθος τουριστικών γραφείων, αλλά και δημόσιων φορέων, με σκοπό την προώθηση της Σκιάθου στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στο σύνολο των βαλκανικών χωρών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top